MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğal makyaj nasıl yapılır?

Doğal makyaj ile olduğunuzdan daha küçük ve şık görünebilirsiniz...

Renklerini bul

Cilt tonuna göre, hangi doğal renkleri kullanacağına karar vermelisin. Eğer solgun bir cilt rengin varsa, şeftali tonlarını veya açık pembe tonlarını tercih edebilirsin, böylece cildin daha taze ve genç görünecektir. Eğer buğday tenliysen, krem veya bej tonları cildinize daha yakışacaktır.

Makyaj Bazı

Eğer cildini, makyajdan önce temizlemezsen, yapacağın makyaj cildinde uzun süre durmayacaktır. Bu yüzden öncelikle, cildini iyice temizlemen gerekiyor. Daha sonra, makyaj bazınızı burnuna alnına, çenene ve yanaklarına uygula, böylece gözeneklerin ve çizgilerin kapanacağından, cildin çok daha taze ve genç duracaktır.

Teknik

Yüzünün ortasından başlayarak, fondöteni veya bb kremini parmaklarınla yaymaya başlayabilirsin. En son saç diplerine kadar ilerleyip, bu işlemi düz fondöten fırçası ile bitirmelisin. Böylece yüzünde parmak izlerin görünmemiş olur.
Daha sonra yanaklarına krem allık uygulamalısın, krem allıklar her zaman toz allığa göre daha doğal duruyor. Son olarak, transparan pudranı bütün yüzüne uygulayıp, makyajını sabitleyebilirsin.

Gözlerine şampanya rengi farla doğal bir görüntü oluşturmalısın. Yumuşak uçlu bir göz kalemi ile kirpik diplerini belirginleştirip, iki kat siyah maskaranı da sürebilirsin. Böylece gözlerinde doğal bir görüntü elde edebilirsin.

Son olarak dudak renginde bir rujla doğal tonlarındaki makyajını bitirebilirsin.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler