MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Açelya Özcan, Türkmen kızı oldu

Açelya Özcan, Dağ 2'deki Türkmen kızı Nabat karakteriyle sinamasevelerden tam not aldı

Geçtiçtiğimiz sezon, Show Tv'de ekrana gelen "Acil Aşk Aranıyor" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncu ve müzisyen Açelya Özcan, Genel Kurmay Başkanlığı ve Makine Kimya Endüstrisi Kurumu'nun (MKE) desteği ile çekimleri tamamlanan Dağ 2'de hayat verdiği Türkmen kızı Nabat karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz Kasım ayında vizyona giren Alper Çağlar'ın yazıp yönettiği Dağ 2'deki rolü için Türkmen dili ve edebiyatını derinlemesine inceleyen Açelya Özcan, filmde hem fiziksel ve hem de zihinsel dayanıklılık gerektiren sahneleri için uzun ve özverili bir hazırlık süreci geçirdi. Perfomansıyla tüm dikkatleri üstüne toplayan Açelya Özcan seyircisinden ve eleştirmenlerden tam not aldı.

BKM'nin çekimleri henüz tamamlanan "Bir Kahramanın Rüyası" adlı komedi türündeki televizyon filminde canlandırdığı "Mücella" karakteriyle TV8 ekranlarında televizyon seyircisiyle yakın zamanda buluşacak olan Açelya Özcan kariyerini birbirinden farklı rolleri oynayarak, emin adımlarla ilerliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler