MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'American Hustle' 17 Ocak'ta sinemalarda

David O. Russell'in yönettiği ve Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Amy Adams'ın oynadığı 'American Hustle' (Düzenbaz), 17 Ocak 2014'te vizyona giriyor.

Altın Küre ödüllerinde 'En İyi Film', 'En İyi Kadın Oyuncu', 'En İyi Erkek Oyuncu' dahil olmak üzere 7 dalda adaylık alan, eleştirmenler tarafından yılın filmi seçilen, Oscar yarışında iddialı filmlerinden 'Düzenbaz - American Hustle' 17 Ocak'ta vizyona giriyor.

Geçen yıl 'Umut Işığım' filmi ile 8 dalda Oscar adaylığı ile damgasının vuran David O. Russell bu seneye de iddialı başladı.Christian Bale, Bradly Cooper, Jennifer Lawrence ve Amy Adams'ın rol aldığı 'American Hustle' genel hatlarıyla birçok kongre üyesinin rüşvet almasını içeren ABSCAM skandalının uyarlaması.

Filmin yönetmeni David O Russell filmin konusunu şöyle açıklıyor:

"Bradley Cooper'ın canlandırdığı azimli FBI ajanı, Christian Bale ve Amy Adams'ın canlandırdığı sevgili olan iki dolandırıcıyı, Jeremy Renner'ın canlandırdığı iyi kalpli ama kolay inanan belediye başkanını kandırırken yakalıyor. ABSCAM skandalının yanında Bale ve Adams küçük tezgahlar düzenliyorlar. Filmde Bale'in sinirli eşini ise Jennifer Lawrence canlandırıyor."

Russell, 'American Hustle'ı yeniden doğuşunda üçüncü adımı olarak görüyor. Değişimin 'Dövüşçü' (The Fighter) ile başladığını ve Oscar kazanan 'Umut Işığım' (The Silver Linings Playbook) ile devam ettiğini belirtiyor. O bu filmlerde Doğu yakası karakterlerinin bu dünyadaki küçük yerlerini anlamalarını işliyor.

Russell açıkça herkesin tahminlerinin dışında bir kast seçmiş. Bale yaklaşık 22 kilo alırken saçına da bir kel peruğu takmış ve 70'lerin Austin Powers göğüs kıllarından edinmiş. Cooper ise yakışıklı tarzını permalı saçlarla birleştirmiş ve Adams'tan hoşlanan inanılmaz komik bir FBI ajanı karakterine bürünmiş. Her zaman iyi kız rollerinde görmeye alışık olduğumuz Adams ise bu sefer dekolteleri ile seksi yönünü ortaya çıkarıyor.

Fragmanlarda gözükmese de Robert De Niro ABSCAM skandalına karışmış, ihtiyatlı bir gangster olarak filmde küçük bir role sahip. Louis C.K ise Cooper'ın FBI'daki üstü olarak karşımıza çıkıyor.

Ellerinde sarı plastik eldivenleri ve harika topuzuyla Lawrence şarkı söylüyor. Russell, filmde bu tarz birçok sahnenin olduğunu söylüyor ve Renner'ın Tom Jones'un unutulmaz klasiği 'Delilah'ı söylediğini belirtiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler