MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşkın Komik Halleri Aliağa'da sahnelendi

Aşkın komik hallerinin ustalıkla anlatıldığı 'Bir Öyle Bir Böyle' adlı tiyatro oyunu Aliağa'da seyircisi ile buluştu.

Aliağa Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen 'Bir Öyle Bir Böyle' adlı oyun ile günlük hayatımızda karşımıza çıkan olayları mizahi bir dille ele aldı. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyunda sevilen oyuncular Barbaros Uzunöner'in, Merve Sevi'nin ve Serkan Atar'ın sahne performansları izleyenlerden tam not aldı.

Bir ilişki içerisinde çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk ve yaşlılık dönemlerindeki kadın erkek arasında geçenleri esprili bir dille anlatan oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Herkesin kendinden bir şeyler bulduğu oyunda, oyuncular Merve Sevi ve Barbaros Uzunöner mizahın tadını izleyenlere yaptıkları skeçlerle yaşattı.
Gecenin sonunda sahneye gelen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, oyunculara Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.

"ALİAĞA'YA GELMEK İÇİN CAN ATIYORUZ"
Oyun bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu Barbaros Öner, "Aliağa'da, mükemmel bir yerde, mükemmel insanlarla en sevdiğimiz işi yaptık. Aliağa Belediyesi' ne ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü 30 gün boyunca 28 oyun sergilemek muhteşem bir iş. Geçen yıl 3 oyunla Aliağa'ya gelmiştik. Bu yıl 2 oyun sergileyeceğiz. Aliağa'da sahne aldığımızda seyirci ile mükemmel bir iletişim halinde oluyoruz. Seyirci de oyunun içine dahil oluyor. Bizi seyredenleri seyirci olarak değil oyuncu olarak görüyoruz. Seyirci ile çok güzel paslaşıyoruz. Burada bu seyirci oldukça Aliağa'ya gelmek için her zaman can atacağız. Yeni oyunlar yapmak için ayrı bir telaşla çalışacağız. Yaptığımız yeni oyunları Aliağa'da sergileyeceğiz. Aliağa'da sergileyeceğimiz ikinci oyunumuz 'Alçalarak Yüksel' yepyeni bir oyun. Bu oyunun prömiyerini Aliağa'da yapacağız, ilk defa Aliağa'da sahneleyeceğiz. Aliağa'dan sonra Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde sahneleyeceğiz.Buradaki seyirciyi tiyatroya alıştıran, tiyatronun bir parçası haline getiren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler