MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Britney Spears'ın direk dansı Billboard Müzik Ödüllerine damgasını vurdu

Dünyaca ünlü popstar Britney Spears, geçtiğimiz gün Las Vegas'ta düzenlenen, Billboard Müzik Ödülleri gecesinin en prestijli ödüllerinden biri olarak görülen 'The Millennium Award'ı(Milenyum Ödülü) almaya hak kazandı. Spears, ateşli direk dansı gösterisi ile geceye damgasını vurdu.

T-Mobile Arena'da düzenlenen ödül töreninin ilk performansını sergileyecek olan Britney; seyircilere seksi kırmızı kostümü, birbirinden güzel şarkıları ve performanları ile tam bir görsel şölen yaşattı.

Gösteriye 2013 yılına damgasını vuran 'Work Bitch' şarkısıyla başlayan Britney'in, ödül törenine özel diktirdiği seksi kostümü ise ünlü gelinlik tasarımcısı Mark Zunino tarafından özel olarak hazırlandı.

'BRITNEY SPEARS EFSANESİ' GERİ DÖNDÜ
Geçtiğimiz yıllarda skandal olayları ve aldığı fazla kilolar ile eleştiri oklarını üzerine çekmiş, başarısız performansları ile sevenlerini hayal kırıklığına uğratmıştı.

Fakat müziğe olan tutkusu sayesinde işine tekrar sarılarak, bir zamanlar tüm dünyada fırtına estiren o sarışın kızın yeteneğinden ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedini ispatladı. Fit vücudunu gözler önüne serdiği, birbirinden cesur danslarıyla ödül gecesinin en çok konuşulan ismi o oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler