MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bryan Cranston ve Aaron Paul yeniden bir arada

Breaking Bad dizisinde birlikte rol alan Bryan Cranston ve Aaron Paul, Emmy Ödülleri'nin tanıtım filminde yeniden birlikte rol aldı.

Dünyada büyük ilgiyle izlenen Breaking Bad dizisinin oyuncuları Bryan Cranston ve Aaron Paul, Emmy Ödülleri'nin tanıtım filminde yeniden birlikte rol aldı. Dizide Walter White'ı canlandıran Cranston ve Jesse'yi canlandıran Paul'un rol aldığı tanıtım filmi, YouTube'da bir günde iki milyondan daha fazla izlendi.

ABD 'de yayınlanan bir televizyon programı olan "Pawn Stars"ın parodisi olan "Barely Legal Pawn" adlı tanıtım filminde, Seinfeld dizisiyle tanınan Julia Louis-Dreyfus da yer aldı. Tanıtım filminde Breaking Bad hayranları için de bir sürpriz bulunuyor.

EMMY ÖDÜLÜ'NÜ SATMAYA KARAR VERİR...

Filmin konusu ise şu şekilde: Sarhoş olup, tıpkı Celine Dion'ın yaptığı gibi bir ada satın alan Dreyfus, paraya ihtiyaç duyduğu için Komedi dalında kazandığı En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Emmy'sini satmaya karar verir. Buzz Jackson (Cranston) ve Andy Jackson'ın (Paul) dükkanına giden ünlü oyuncu, dükkanda yaşananlardan sonra ödülü satmamaya karar verir.

Cranston ve Paul'un, dizideki performanslarıyla bu yılki Emmy Ödülleri'ne aday oldukları bilinirken, ödül töreni 25 Ağustos 'ta gerçekleştirilecek.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler