MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu yıl çok konuşulacak 22 yeni film

Önümüzdeki 6 ay boyunca vizyona çıkacak filmler sinemaseverleri çok sevindireceğe benziyor.

Huffington Post Gazetesi, 11 Temmuz'dan yılsonuna dek bizi bekleyen en iyi 22 yeni filmi derlemiş. Tamamına yakını bize de gelecek.

1. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of Apes) - 11 Temmuz
Neden heyecanlıyız: Bu senaryo bir yerlerden tanıdık geliyor değil mi? Pek çok filme, kitaba ve video oyununa ilham veren 1968 çıkışlı bilimkurgu klasiği 'Planet of the Apes'den ilham alınan bu 130 dakikalık Amerikan filminin yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuyor.

2. Boyhood - ABD 'de 18 Temmuz
Neden heyecanlıyız: Yönetmen Richard Linklater'ın çekimlerine 2002 yılında başladığı film tam 12 yıl sürdü. Bir erkek çocuğunun büyümesine ve ailesindeki değişimlerin çocuk üzerindeki etkisine, ergenlik sancılarına ve daha nicesine şahit olduğumuz film, tüm naifliği ve gerçekçiliği ile bu yılın en çok konuşulacak filmi olmaya aday.

3. Galaksinin Koruyucuları (Guardians of Galaxy) - 1 Ağustos
Neden heyecanlıyız: Marvel Comics'in aynı adlı süper kahraman ekibinden uyarlanan Amerika yapımı bilim kurgu-süper kahraman filmin yönetmeni Scooby-Doo film serisinin de yönetmeni olarak tanınan James Gunn. Aksiyon dolu sahneleri ile izleyenlere heyecan fırtınası yaşatacağının sinyallerini veren 'Galaksinin Koruyucuları' 3D olarak gösterime girecek.

4. What If - ABD'de 8 Ağustos
Neden heyecanlıyız: Heyecanlıyız çünkü Hollywood romantik-komedi filmleri yapmaya uzun bir ara vermişti ve belki de bu filmle birlikte Daniel Radcliffe, romantik filmlerin yakışıklı, duygusal erkeği Hugh Grant'in koltuğuna geçebilir.

5. The Giver - ABD'de 15 Ağustos
Neden heyecanlıyız: Tabii ki Meryl Streep'in uzun gri peruğu ve göz dolduran oyunculuğu için.

6. This Is Where I Leave You - 24 Ekim
Neden heyecanlıyız: Jonathan Tropper'ın aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Shawn Levy var. Babaları ölen dört kardeşin, çocukken yaşadıkları eve geri dönüp bir haftayı beraber geçirmek zorunda kaldığında yaşanan komik olayları anlatan film; Tina Fey, Adam Driver, Jason Bateman, Kathryn Hahn, Connie Britton, Jane Fonda, Corey Stoll, Rose Byrne ve Timothy Olyphant gibi isimlerin bulunduğu yıldız kadrosu ile bizleri çok güldüreceğe benziyor.

7. The Disappearance of Eleanor Rigby - ABD'de 26 Eylül
Neden heyecanlıyız: Ned Benson'un yazıp yönettiği, 'The Diseppearance of Elenor Rigby' üçlemesi, 'Her', 'Him' ve 'Them' filmlerinden oluşuyor. Tüm filmler aynı zamanda diliminde geçmesine rağmen; bir kadın (Elenor Rigby- Jessica Chastain), bir erkek (Connor Ludlow -James McAvoy) ve de çiftin bakışı açısı ile evliliklerini anlatan filmlerin ilki olan 'them' Eylül ayında sinemaseverlerle buluşacak.

8. Gone Girl - 10 Ekim
Neden heyecanlıyız: Reese Witherspoon'un yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni David Fincher. Başrol oyuncuları ise Ben Affleck ve Rosamund Pike. Daha ne olsun!

9. The Interview- 10 Ekim
Neden heyecanlıyız: Aksiyon dolu bir komedi filmine hazır olun! Amerika'da son yılların en çok beğenilen komedi oyuncularından Seth Rogen'ın ve yakışıklı yıldız James Franco'nun CIA tarafından Kuzey Kore Ulusal Lideri Kim Cong-ın'a suikast düzenlemekle görevlendirilen gazetecileri canlandırdığı filmin çekimleri, 2013 yılında Kanada'nın en büyük kentlerinden Vencouver'de yapıldı.

10. The Judge - ABD'de 10 Ekim
Neden heyecanlıyız: Başrollerini Robert Downey Jr. ve Robert Duvall'ın üstlendiği filmde Gossip Girl dizisi ile yıldızı paylayan güzel oyuncu Leighton Meester da rol alıyor. Aşırı duygusal yorumuyla Robert Downey Jr izleyenleri şaşırtacağa benziyor.

11. Birdman - ABD'de 17 Ekim
Neden heyecanlıyız: 'Paramparça Aşklar ve Köpekler', '21 Gram', 'Babel' ve 'Biutiful' gibi efsane filmlerin yönetmeni Meksikalı Alejandro González Iñárritu'dan muhteşem bir süper kahraman filmi izlemeye hazır mısınız?

12. Interstellar - 7 Kasım
Neden heyecanlıyız: Momento, Batman, Prestij, Inception ve Kara Şövalye gibi filmlerin yönetmeni Christopher Nolan yeni film çekmiş, izlememek olmaz.

13. Big Hero 6 - ABD'de 7 Kasım
Neden heyecanlıyız: İşte Disney'in yeni animasyon filmi! Marvel Comics'in aynı adlı takımının çizgi romandan ilham alan film, devlet tarafından ülkeyi korumakla görevlendirilen 6 süper kahramanın hikâyesini anlatıyor.

14. Foxcatcher - ABD'de 14 Kasım
Neden heyecanlıyız: 2014 Cannes Film Festivali'nden Bennet Miller'ın en iyi yönetmen ödülüyle döndüğü film, Oscar ödülünü de göğüslemeye aday.

15. Fury - ABD'de 14 Kasım
Neden heyecanlıyız: II. Dünya Savaşı döneminde geçen bu savaş filminin başrollerinde Brad Pitt ve Shia LaBeouf var. Fazla söze gerek yok.

16. Dumb and Dumber To - ABD'de 14 Kasım
Neden heyecanlıyız: 1994 yılı ABD yapımı 'Dumb and Dumber' filminin yıllardır beklenen ikinci filmi Kasım ayında izleyicilere kahkaha tufanı yaşatacak.

  1. Açlık Oyunları - Alaycı Kuş Bölüm 1- 21 Kasım
    Neden heyecanlıyız: İki film olarak gösterilecek 'Açlık Oyunları-Alaycı Kuş' serisinin ilk filmi yine gişe rekorları kırmaya aday.

  2. Inherent Vice - ABD'de 9 Ocak
    Neden heyecanlıyız: 5 kez Oscar Ödülü'ne aday gösterilmiş ABD'li yönetmen ve film yapımcısı Paul Thomas Anderson, kara mizah türündeki filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

  3. Annie - 23 Ocak
    Neden heyecanlıyız: Yapımcılığını Jay-Z ve Will Smith'in üstlendiği bir müzikal komedi ne kadar kötü olabilir ki?

20. Cameron Crowe's New Movie - ABD'de 25 Aralık
Neden heyecanlıyız: ABD'li senarist ve film yönetmeni, iki Oscar Ödülü sahibi Cameron Crowe'un yeni filminin başrollerinde Bradly Cooper ve Emma Stone yer alıyor.

  1. Into the Woods - ABD'de 25 Aralık
    Neden heyecanlıyız: Meryl Streep'i bu sefer de 'Kırmızı Başlıklı Kız', 'Sindrella' ve 'Rapunzel' gibi klasikleşmiş çocuk masallarının kahramanlarını eğiten bir cadı olarak görüyoruz.

  2. Unbroken - ABD'de 25 Aralık
    Neden heyecanlıyız: Yapımcılığını ve yönetmenliğini Angelina Jolie'nin üstlendiği film, II. Dünya Savaşı sırasında esir düşmüş, Amerikalı Olimpiyat maratoncusu Louis Zamperini'nin hayatını anlatıyor.
    Vitrin


En Çok Aranan Haberler