MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eddie Murphy dokuzuncu kez baba oldu

Hollywood'un komik adamı Eddie Murphy, dokuzuncu kez babalık heyecanını tattı.

Oyuncunun, 36 yaşındaki sevgilisi Paige Butcher, önceki gün bir kız bebek dünyaya getirdi.

İkilinin bebeğe, Izzy Oona ismini verdiği öğrenildi. Murphy'nin daha önceki evliliklerinden altı ve sevgililerinden de iki çocuğu bulunuyor.

EDDİE MURPHY KİMDİR?

3 Nisan 1961'de dünyaya geldi. Babası daha Murphy henüz 3 yaşındayken boşanınca, pek parlak olmayan aile ekonomisi iyice kötü oldu. Anne ve babasının boşanmalarının beş yıl sonrasında, babası, annesinden sonra birlikte olduğu sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü. Murphy'nin daha sonra bir üvey babası oldu. Fakirlikle büyüdü. Daha sonra Brooklyn'den Roosvelte taşınmak zorunda olan Murphy burda ırkçılık mücadelesi vermek zorunda oldu. Okulda tüm arkadaşlarını güldürürdü. Yetenekliydi ve çok iyi mimik ustasıydı.

1980'lerde bir komedi albümünden sonra birkaç albüm çıkardı. 1993'deki "Love's Alright" albümünde özellikle Michael Jackson'la birlikte söylediği Whatzupwitu şarkısı dikkatleri çekti ve bu albüm Murphy nin son albümü oldu fakat hala filmlerde şarkılar söylüyor. Michael Jacksonun Remember The Time klibindede oynamıştır. Shrek'te Ricky Martin hiti "Livin La Vida Loca" ve Smash Moutun "I'm Believer" şarkısını söylemişti. Bunun dışında Murphy Dreamgirls'de de birçok şarkı söylüyor.

Shrek animasyonundaki Eşekin sesi Murphy'nindi. Daha sonra Shrek 2 de çıktı.Shrek 1 oscar aldı. Nutty Professor ün devam filminden sonra Haunted Mansion ve Daddy Day Care filmlerindede insanları güldüren Murphy 2006 yılında oynadığı Dreamgirls(Rüya Kızlar) filmindeki James "Thunder" Early(James "Gök Gürültüsü" Early veya Jimmy Early) rölüyle dikkat çekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler