MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Parkı'nın tozunu atmaya geliyorlar!

Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 22. İstanbul Caz Festivali'nde bugün 'Parklarda Caz' etkinliği var.

Gecenin finalinde Kanye West, Jack White gibi dev isimlerle paylaştıkları sahnelerde harikalar yaratan eğlenceli New Orleans bandosu The Soul Rebels, park sahnesinin tozunu atacak! Giriş ücretsiz...

PARKLARDA CAZ: 4 Temmuz Cumartesi, FENERBAHÇE PARKI, FENERBAHÇE KHALKEDON

The Roots of Jazz, 19.00 - 19.45

Genç Caz 2015 finalistlerinden The Roots of Jazz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Caz Bölümü öğrencilerinden oluşuyor. Trompette Kaan Karadavut, piyanoda Umut Tosunlar, kontrbasta Gökhan Över, davulda İsmail Köseoğlu, vokalde de Meriç Çalışan'ı bir araya getiren grup, klasik tarzı ve ağırlıklı aranjmanlardan oluşan repertuvarıyla öne çıkıyor.

Eren Akgün Septet, 19.45 - 20.30

Eren Akgün'ün Art Blakey and The Jazz Messengers'dan esinlenmesiyle son halini alan topluluk, trompette Aytaç Aydoğdu, alto saksofonda Ali Erol, tenor saksofonda Mustafa Soygüden, trombonda Eren Akgün, piyanoda Umut Tosunlar, kontrbasta Gökhan Över ve davulda İsmail Köseoğlu'ndan oluşuyor. Bebop ve hard bop dönemlerinin unutulmaz bestelerinin aranjmanlarıyla sahnede.

Gettysburg College Jazz Ensemble, 21.00 - 22.00

Bugüne dek Montreux, Viyana ve North Sea gibi büyük festivallerde boy gösteren köklü üniversite grubu, Paquito D'Rivera, Boston Brass, Chris Brubeck, Lew Soloff, George Rabbai, Tim Warfield ve Hector Martignon gibi dünyaca ünlü solistlerle çalıştı. Grup, Prof. John William "Buzz" Jones direktörlüğünde, swing, Latin, füzyon ve bop yorumlarıyla biliniyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler