MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Fosforlu' müzikalinin galası yapıldı

Galaya Serpil Tamur, Özge Özberk, Nedim Saban ve Tamer Levent'in aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı

Suat Derviş'in "Fosforlu Cevriye" romanından Tuncer Cücenoğlu tarafından uyarlanan, Tiyatrokare tarafından sahnelenen "Fosforlu" müzikalinin galası cumartesi günü MOİ Sahne'de yapıldı. Ayça Varlıer, Fatih Sönmez, Pınar Yıldırım, Mert Carim, Ece Duran ve Cem Güler'in rol aldığı, eski İstanbul'un Galata semtinde yaşanan buruk bir aşk öyküsünü anlatan ve ekim ayında seyirciyle buluşan müzikalin galasına çok sayıda ünlü isim katıldı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Tamer Levent, Levent Özdilek, Suna Keskin, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Berke Hürcan, Doğu Perinçek, Serap Aksoy, Özge Özberk'in aralarında bulunduğu 700 kişinin katıldığı müzikalin finalinde seyirciler ekibi ayakta alkışladı.

Dekor ve kostüm abla Varlıer'den

AYÇA Varlıer'in "Suat Derviş" olarak Fosforlu'nun öyküsünü anlatan yazarı da canlandırdığı oyunun dekor tasarımını ve kostümlerini Aslı Varlıer Pelit hazırladı. "Fosforlu" müzikali 25 Kasım, 3-4 Aralık'ta Zorlu PSM, 5 Aralık'ta Kadıköy Halk Eğitim, 7 Ocak'ta Kozyatağı Kültür Merkezi, 29 Kasım, 13-27 Aralık, 3-17-31 Ocak'ta Kenter Tiyatrosu, 15 Aralık, 18-19 Aralık'ta ise Ankara Şinasi Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Ayça Varlıer ve Fatih Sönmez'in başrolü paylaştığı 'Fosforlu' müzikali perşembe günü de Türk Böbrek Vakfı yararına Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenmiş, geceye 450 kişi katımıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler