MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Gelmeyen Bahar" izleyicisi ile buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ''Gelmeyen Bahar'' filmini herkesin izlemesini ibret veren mesajlar içerdiğini ve güzel bir ekip çalışması olduğunu dile getirdi.

Başkent Ankara'da ilk gösterimi gercekleşen ''Gelmeyen Bahar'' filminin galasına katılan Emine Erdoğan, film gösteriminin ardından, sinema salonundan çıkışı sırasında yaptığı açıklamada, filmin kendisini çok duygulandırdığını ve hala etkisinde olduğunu belirtti.

Erdoğan, ''Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepimizi ağlattı. Filmin yapımcısından, yönetmenine, rejisörüne, bütün oyuncuları ve emek verenlerin hepsini tebrik ediyorum, kutluyorum. Çok başarılıydılar. Bundan sonraki yaşamlarında da bundan sonraki çekecekleri filmlerde de kendilerine başarılar diliyorum. Teker teker tebrik ediyorum'' diye konuştu.

İŞTE GALADAN KARELER...

Sinemanın bu konuları ele almasının çok önemli olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bir mağdure kadar mağdur edenlerin de burada canlandırılması ve mağdur edenlerin kendileriyle yüzleşmeleri çok önemliydi. Bunu sağladıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Herkesin bu filmi izlemesini istiyorum. Gerçekten bunu canı gönülden söylüyorum. Artık buna bir son verelim. Gerçekten çok ayıp. Bu çağda hala kadına zulüm, kadına işkence... Çok acı şeyler bunlar. Eğer bir erkek düşünsün ki kızına, annesine, kız kardeşine yapılmasını istemediği şeyleri karısına nasıl yapabiliyor? Aynı zamanda onun bir kız kardeşi var, aynı zamanda onun bir annesi var, kızı var. Hiç ister mi onlar aynı karısına yaptığı zulmü? Onlara da yapılmasını ister mi? Bakış açılarını değiştirmemiz gerekiyor. Farkındalık yaratmamız gerekiyor. O açıdan ben tebrik ediyorum. Sinemanın da bu konuda çok çok etkili olduğunu düşünüyorum. Yıllardır yapamadığımız şeyleri, bakın yıllardır yaşıyoruz bunları. Ama bir türlü başaramadığımız şeyleri ben sinema eliyle
başarabileceğimize inanıyorum.''

Galaya birçok ünlü ve davetliler katıldı.

Eyüphan Kurtcu


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler