MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İkimizin Yerine'nin afişi yayınlandı

Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler'in başrolünde oynadığı aşk filmi 'İkimizin Yerine'nin afişi yayınlandı. Sarıkaya da mutluluğunu sosyal medya hesabından dile getirdi.

Yapımını TAFF'ın üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven'in başrollerinde yer aldığı aşk filminin afişini takipçileriyle paylaşan Sarıkaya duygularını şu sözlerle dile getirdi:
'Bilmem nasıl anlatsam size duygularımı… Fotoğrafları gördüğümde bile ağladığımı mı, hala daha gerçek olduğuna inanamadığımı mı? Bu, sinemaya aşık bir oyuncu olarak sırtlandığım ilk filmim! Okur okumaz atlayıp geldiğim, her bir evresinde %100 ümle var olduğum ve sonsuz hissettiğim canım filmimi size nasıl anlatsam? Öyle özel bir iş oldu ki; bu işi var eden, benim de içinde olmama sebep olan, benim gibi tüm yüreğiyle çalışan herkese çok teşekkür ederim. Hele ki yolumu açmaya gayret eden, bana yoldaşlık eden, koruyup kollayan Nejat İşler'e ayrıca… Umut ediyorum siz de benim gibi çok seversiniz' dedi.

Peki filmde ne anlatılacak?

Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek'in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan'ı karakterini canlandırıyor. Çiçek'in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara neden olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek'in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan'ın da sınavı olacaktır. Aile, dostluk, sır, sevgi ve umudun içinde bir aşkı en çarpıcı şekilde gözler önüne serecek olan "İkimizin Yerine" aşkın iyileştirdiği iki kalbin hikayesidir.

Senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği, kadrosunda Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven ve Özgür Emre Yıldırım gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı "İkimizin Yerine" filminin afişi ödüllü tasarımcı Arda Aktaş tarafından tasarlandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler