MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş Sanat'ta çok özel 'kuzey' gecesi

Edebiyatın modern meddahı Sunay Akın ile Karadeniz müziğinin önemli ismi Volkan Konak, özel bir projeyle 13 Şubat'ta İş Sanat'ta.

Türk Edebiyatı'nın modern meddahı olarak nitelendirilen Sunay Akın ve Karadeniz müziğinin en önemli isimlerinden Volkan Konak, çok özel bir projeyle İş Sanat 'ta bir araya geliyor. 13 Şubat Perşembe akşamı gerçekleştirilecek etkinlikte Sunay Akın'ın kendine özgü tarzıyla anlatacağı hikâyelere, Volkan Konak'ın seslendireceği şarkılar eşlik edecek.

İkisi de Trabzonlu

1967 yılında Trabzon'da doğan ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvar'ından mezun olan Volkan Konak aynı zamanda diplomalı bir sosyolog. Karadeniz müziğini evrensel müzik formlarıyla buluşturarak yorumlarında yeniden şekillendiren Konak'ın çalışmaları uzun yıllardır hem Karadeniz halkının hem de müzik severlerin beğenisini kazanıyor.

'Kaza Süsü' isimli şiir kitabıyla dikkat çektikten sonra 'araştırmacı' kişiliğiyle ortaya çıkardığı öyküleri insanlarla paylaşan ve bir tür çağdaş meddah olarak dikkat çeken Sunay Akın da Trabzon doğumlu. Akın'ın son kitabı 'Geyikli Park' kısa süre önce piyasaya çıkmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler