MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan iki yeni oyun

2015'in ocak ayında, toplam 32 oyunla tiyatro seyircisinin karşısına çıkılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ocak ayında 2'si yeni 32 oyunla seyirci karşısına çıkacak.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, William Shakespeare'in sevilen klasiklerinden olan "Bir Yaz Gecesi Rüyası''nda, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu'nun yanı sıra, Neşe Ceren Aktay, Arda Aydın, Elyesa Çağlar Evkaya, Gürol Güngör, Selin İşcan, Nurdan Kalınağa, Levent Üzümcü ve Çağlar Yiğitoğulları rol alıyor.

Oyun, 7-17 Ocak'ta Harbiye Muhsin Ertuğrul, 29-31 Ocak'ta ise Kağıthane Sadabad sahnelerinde izleyici ile buluşacak.

İsmail Kadare'nin yazdığı, yönetmenliğini ise M. Nurullah Tuncer'in yaptığı "Ölü Ordunun Generali"nin oyuncu kadrosunda ise Müge Akyamaç, Göksel Arslan, Musa Arslanali, Şevket Avşar, Ö. Barış Bakova, Ayşen Çetiner, Direnç Dedeoğlu, Pınar Demiral, Mevlüt Demiryay, Özgür Dereli, Ozan Gözel, Hakan Gümüş, Seza Güneş, Orhan Hızlı, İlhan Kilimci, Aslı Narcı, Irmak Örnek, Selçuk Soğukçay, Alp Tuhan Taş, Selçuk Yüksel yer alıyor.

Oyun, 28-31 Ocak'ta Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'ndeizlenebilecek.

Ocak ayı boyunca Şehir Tiyatroları'ndaki oyunlar:

"On İki Öfkeli Adam", "Terzi", "Şark Dişçisi", "İsimsiz", "Ocak", "Para", "Türkiye Kayası Bir Göç Hikayesi", "Cibali Karakolu", "Zengin Mutfağı", "Kerbela", "Lillian", "İstanbul Efendisi", "Komşum Hitler", "Sırça Hayvan Koleksiyonu", "Vakti Geldi", "Çürük Temel", "Shakespeare", "Hıdrellez", "Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli" ve "Ölü Adamın Cep Telefonu"

Çocuk oyunları:

"Pırtlatan Bal", "Karagöz Balıkçı", "Kedi ile Palyaço", "Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt", "Balon", "Bir Gün Ayakkabımın Teki", "Harikalar Mutfağı", "Boya Benek", "Damlaların Dansı ve "Piti"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler