MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Esnaf, üçüncü kez yerli Box Office'in ilk sırasında

Boxofficeturkiye.com'daki bu haftanın gişe verilerine göre 22-24 Nisan haftasonunun yerli box office listesinde, yerli komedi yine baş tacı. Küçük Esnaf bu hafta da galibiyetini korudu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 3. haftasında 81.712 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi ise listeye bomba gibi giren Avcı Kış Savaşı oldu. Merakla beklenen devam halkası 74.754 seyirci ile açılış yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise Orman Çocuğu oldu. Mowgli'nin kendini arayışını izlediğimiz doğa serüveni 2. haftasında bir basamak geriledi ve 53.426 seyirciye ulaştı.

Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı bu hafta bir sıra daha geriledi. İki kahramanı karşı karşıya getiren yapım haftasonunda 36.802 seyirciyle buluştu. Batman ve Superman'in ardından ise listenin 5. sırasında yeni animasyon yapımı Kuzular Kurtlara Karşı geldi. Film haftasonunda 27.836 seyirciye ulaştı. Eğlencesi bitmeyen filmi ise çocukluğumuzun sevimli kahramanı Heidi takip etti. Vizyon macerasında 2. haftaya giren film 18.343 seyirciyle buluştu. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen yerli komedi Kolpaçino 3. Devre geldi. Sevilen serinin 3. devam halkası bu haftasonu 13.776 seyirciye ulaştı.

Listenin son 3 filmi de vizyondaki ilk haftasını kutlayan filmler oldu. Listenin 8. sırasında 13.109 seyirci ile Babaların Babası yer alırken, onu 11.420 ile Kabr-i Cin Mühür takip etti. Listenin son filmi ise 9.756 seyirci ile Kral İçin Hologram oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler