MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Los Vivancos'dan 'Best Off' flamenko

Çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden yedi kardeşten oluşan ve Türkiye'de de çok sevilen flamenko topluluğu Los Vivancos, dünyada ilk kez '7 Hermanos' ve 'Aeternum'un en iyi bölümlerini sergiledikleri 'Best Of' gösterileriyle 17 Aralık'ta Ankara MEB Şura Salonu, 19-20 Aralık'ta ise İstanbul CRR sahnesinde.

"Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa bizim yazgımız da birlikte dans etmek" diyen Los Vivancos, çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden yedi kardeşten oluşuyor. Los Vivancos üyeleri küçükken ailelerine yaptıkları gösterilerini, birlikte gittikleri Barselona Dans Konservatuarı'yla profesyonel alana taşıdılar. Okul sonrası bir süre solo kariyer sürdüren kardeşler ayrı ayrı da başarılı çalışmalara imza attılar. Eğitim hayatları Madrid'den Londra'ya, Vancouver'dan Hollanda'nın ünlü Bale Tiyatrosu'na uzanan Los Vivancos üyeleri 2004'te bir araya gelip Los Vivancos'u kurdular ve o günden bu yana katıldıkları televizyon programları, festivaller ve ABD , Hollanda, Belçika, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Fransa ve İspanya'da gerçekleştirdikleri özel gösterileriyle dinamizmleri, teknikleri ve uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz ve keyifli anlar yaşatıyorlar.

7 kardeşin öyküsünü anlattıkları gösterileri '7 Hermanos' ile dünyayı dolaşan ve 30 ülkede milyonlarca kişiye ulaşan Los Vivancos, yeni gösterileri 'Aeternum' ile sihirli bir atmosfer sunarak senfonik müziklerle görkemli bir flamenko şöleni sunuyor. Los Vivancos tarafından bestelenen müziklerin prodüksiyonu sinemaseverlerin Goya ödüllü 'The Orphanage (2007)' ve 'Julia's Eyes' filmlerinin müziklerinden tanıdığı Fernando Velazquez imzalı. 100'ü aşkın müzisyeni ile Budapeşte Senfoni Orkestrası tarafından kaydedilen müzikler şovu epik bir gösteriye çeviriyor. Gösterinin sanat danışmanı ünlü 'Cirque du Soleil'in 'Corteo' adlı gösterisiyleadını duyuran Daniele Finzi Pasca, Julie Hamelin ve grubun kendisi. Los Vivancos, dünyada ilk kez '7 Hermanos' ve 'Aeternum' gösterilerinin en iyi bölümlerini sergiledikleri 'Best Of' gösterileriyle 17 Aralık Çarşamba Ankara MEB Şura Salonu'nda, 19-20 Aralık'ta ise iki gece üst üste İstanbul CRR s ahnaesinde olacak.
Biletler Biletix'te! www.biletix.com

Vitrin


En Çok Aranan Haberler