MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mirasını kedisine bıraktı

Efsane Alman modacı Karl Lagerfeld tüm mirasını kedisine bıraktı.

Efsane Alman modacı Karl Lagerfeld'in kedisi Choupette oynadığı reklam filmleri ve 47 bin takipçisi olan Twitter hesabıyla 3 milyon euro servet yaptı. Lagerfeld, 'mirasım kedimin' diyor.

Chanel markasının baş tasarımcısı olan ünlü modacı Karl Lagerfeld, yeni koleksiyonu 'Paris-Sazlburg'un tanıtımı için gittiği ABD'de kedisinin 'servetini' açıkladı. Alman Modacı, Twitter'da 47 bin takipçisi olan ve reklamlarda rol alan Choupette'in sponsorluk geliriyle birlikte yıllık kazancının 3 milyon euroya ulaştığını söyledi.

'O BENİM DÜNYAMIN MERKEZİNDE'

"O benim için dünyanın merkezinde. Zaten onu görseniz, siz de bunu anlarsınız" diyerek kedisine olan sevgisini tüm samimiyetiyle dile getiren Lagerfeld, dünyanın an çok kazanan süpermodellerinden Cara Delevingne de gönderme yaparak "Cara yılda 3.2 milyon euro kazanıyor. Choupette) kazancı onu geçmek üzere" dedi. Lagerfeld, bir dergiye verdiği röportajda da Birman cinsi kedisinden bahsetti. Choupette'in normal mamalar yemesine izin vermediğini söyleyen Lagerfeld "Mama reklamlarında ya da ucuz ürünlerin tanıtımında da oynamıyor, çünkü onun kalitesi bütün bunların üzerinde" dedi. Alman modacı geçtiğimiz günlerd e kedisini göstererek "Bana bir şey olursa mirasımın kime kalacağı belli" demişti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler