MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak'la 'Dönerse Senindir' filminde buluşuyor

Son filmi 'Kardeşim Benim'de sevgilisi Aslı Enver ve Burak Özçivit'le başarılı bir gişe yakalayan Murat Boz yeni filmi için kolları sıvadı. Boz'a yeni filminde 'Güldür Güldür' komedi programıyla ekranlara gelen İrem Sak ve duru güzelliğiyle her role giren Yasemin Allen eşlik edecek.

'Janti' albümüyle son haftaların çıkış yakalayan şarkıcısı Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'le kamera karşısına geçiyor. Ünlü popçu yeni filmi 'Dönerse Senindir'de Allen ile aşk yaşayacak.Rol aldığı 'Hadi İnşallah' ve 'Kardeşim Benim' filmleriyle 3 milyon 318 bin gişeye ulaşan Murat Boz, üçüncü filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Şarkıcı, TAFF Yapım imzalı romantik-komedi 'Dönerse Senindir'de Mehmet isimli bir moda fotoğrafçısını canlandıracak.

YASEMİN'LE AŞK YAŞAYACAK
Çekimleri başlayan filmde Boz'a İrem Sak ve Yasemin Allen eşlik ediyor. Erol Özlevi'nin yönettiği yapımda Allen, Mehmet'in sevgilisi Selin'e, Sak ise arkadaşı Defne'ye hayat veriyor. Film, Mehmet'in Selin'den ayrıldıktan sonra onu geri kazanmak için Defne ile işbirliği yapmasını konu alıyor. Ünlü popçunun üçüncü kez başrolde hayranlarının karşısına çıkacağı filmi 'Dönerse Senindir', kış sezonunda sinemaseverlerle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler