MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OneRepublic ile tanışmak büyük fırsat

Büyük heyecanla beklenen OneRepublic konseri öncesi, grubun hayranlarına 'Şanslı Sayılar' dan sürpriz var.

Türkiye'nin öncü canlı müzik, etkinlik ve mekan yönetimi grubu Pozitif'in hayata geçirdiği Şanslı Sayılar Projesi, OneRepublic konserine heyecan katıyor. Dünyanın en hit pop-rock grubu OneRepublic ile tanışma fırsatı sunacak uygulamada müzikseverler, biletlerinin üzerindeki sayılarla www.sanslisayilar.com adresine girerek bir form doldurup çekilişe katılabilecek.

Türkiye'de ilk defa Pozitif Live organizasyonuyla 30 Mayıs Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak OneRepublic konserini sabırsızlıkla bekleyen şanslı kişi, 22 Mayıs tarihinde www.sanslisayilar.com adresinde açıklanacak.

MediaCat tarafından düzenlenen ve yaratıcılığı belgeleyen Felis Ödülleri'nde En Yaratıcı Tipografi ödülünü kazanan Şanslı Sayılar Projesi, bugüne kadar Metallica, Lady Gaga ve Blondie konserlerinde yıldızlarla tanışma fırsatı, konseri en önde izleme şansı ve yıl boyu tüm Pozitif etkinliklerine giriş sağlayan "golden ticket" gibi hediyeler sunarak müzikseverlerin konser deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

Hafızalarda yer edinecek OneRepublic konserinin biletleri biletix.com adresinden satın alınabiliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler