MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın 'İkinci Şans' film çekimleri tamamlandı

Türk televizyon tarihine damga vuran Asmalı Konak'ın ardından 13 yıl sonra yeniden bir araya gelen Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz 'İkinci Şans' filminin çekimlerini tamamladı.

İlk olarak Cunda Adası'nda başlayıp, daha sonra İstanbul'da devam eden 'İkinci Şans' filminin çekimleri sona erdi. Senaryosunu yazıp yöneten ve başrol oynayan Özcan Deniz'e Nurgül Yeşilçay eşlik etti. Ünlü ikili Asmalı Konak dizisinin ardından tam 13 yıl sonra bir sinema filmi için bir araya geldi.

Filmin final sahnesi için Deniz, Instagram hesabından duygusal bir yazı paylaştı:
"Yorucu geçen haftaların ardından bu sabah herkes gözyaşları içinde ayrıldı setten. Başta Nurgül Yeşilçay olmak üzere tüm oyuncu kadrosuna teşekkür ederim. Disiplinli, inanarak ve performanslarını en üst seviyede sergiledikleri için. Nurgül'le yıllar sonra tekrar kamera önünde olmak, oyunculuğunun en ham halini monütörden izlemek, muhteşem yeşil gözlerine tekrar aşık aşık bakmak ve en önemlisi onu seyirciye yepyeni bir karakterle tanıştırmaya hazırlanmak çok heyecan verici. Arkadaşlar çok güzel bir filmimiz oldu. Yolu açık olsun. Bir dahaki işte görüşmek üzere."

Cunda Ayvalık'ta ve İstanbul'da çekilen "İkinci Şans" filmi 18 Kasım'da vizyona girecek.

Film içerisinde de izleyeceğimiz Yeşilçay'ın gecelikle iskelede olduğu sahneler ise geçtiğimiz ay magazin basını tarafından böyle görüntülenmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler