MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paul McCartney 45 yıl önce öldü

Beatles'ın davulcusu Ringo Starr, Paul McCartney'nin 45 yıl önce öldüğünü, onun yerine bir benzerini getirdiklerini açıkladı.

Ringo Starr, California'daki evinde verdiği röportajda müzik dünyasında şok etkisi yaratan bir iddiada bulundu.

Starr, gerçek Paul McCartney'nin Beatles'ın kayıtta olduğu dönemde grup elemanlarıyla yaptığı bir tartışma sonrasında 9 Kasım 1966'daki bir araba kazasında öldüğünü açıkladı.

Bu ani gelişme üzerine zor bir kararla karşı karşıya kaldıklarını belirten Ringo Starr, ölümü gizleme kararı alarak yerine McCartney'e benzeyenler yarışmasının birincisi olan William Shears Campbell'ı Beatles'a dahil ettiklerini itiraf etti.

Hayranlarını gerçeğe hazırlamak için yıllar boyunca gizli mesajlar verdiklerini öne süren Starr, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" albümüne "Paul öldü" ipuçları yerleştirdiklerini dile getirdi.

Bu karar nedeniyle tüm grup üyelerinin huzursuz yaşadığını itiraf eden Ringo Starr, özellikle John Lennon'ın çok gerginleştiğini, gruptan ayrılmayı kafasına koyduğunu dile getirdi.

Grubun yaşayan iki üyesinden biri olan 74 yaşındaki Starr, bu sırrın kendisiyle birlikte öleceğinden korktuğu için gerçeği açıklamaya karar verdiğini savundu.

HAYRANLARI EVİNİ SARDI

Paul McCartney ve yakın çevresinin, Ringo Starr'ın açıklamalarını yalanlamaması da tüm dünyada dikkat çekti.

Birçok gazeteci, kısa süre içinde McCartney'nin evinin çevresini sararak müzisyenin iddialara yanıt vermesini beklemeye başladı.

İngiliz Güvenlik Servisi MI5 de, Britanya İmparatorluk Nişanı sahibi olan Sir James Paul McCartney hakkındaki iddialar üzerine soruşturma başlattı. McCartney, 48 yıldır Kraliçe II. Elizabeth'in katıldığı törenlerde boy gösteriyordu.

Paul McCartney ile ilgili bu dedikodular, yaklaşık 45 yıl önce başlamış ve uzun süre gündemde kalmıştı.

Grubun bir diğer üyesi John Lennon da 1980'de New York'ta Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler