MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehrin yeni sanat mekanı KATS Sahne açıldı

Kamuran Akkor unutulmaz sesi ve yorumu ile Türkiye müziğine iz bırakmış değerli bir sanatçı, Onur Şenay ise kendi tiyatrosu ile pek çok oyuna imza atmış bir oyuncu. Birlikte hayallerini gerçekleştirdiler ve ismine KATS Sahne dediler.

KATS Sahne, şehrin tiyatro, müzik, kişisel gelişim ve leziz mutfak ihtiyacına yanıt verecek yeni bir mekan olarak herkese kapılarını açtı. Gün geçtikçe azalan sanat mekanlarına karşılık huzurla nefes alınacak bir mekan olarak sanata ve kendisi için bir şeyler yapmaya meraklı insanları mutlu etmeye hazır.

KATS Sahne, şehrin en kalabalık yerinde, plazalar arasında yer alıyor. Bu haliyle mekan, çölde bir vahayı andırıyor. İçinde tiyatro ve konser salonu, sanat ve kişisel gelişim eğitimleri bulunan mekânın giriş katı ise enfes yemek ve içeceklerin olduğu bir kafe.

Kamuran Akkor'dan koro eğitimi
KATS Sahne, çok özellikli bir sanat merkezi olarak Kamuran Akkor'dan koro,
​Ragıp Yavuz,​
​ ​
Anta Toros ve Onur Şenay'dan oyunculuk, Ebru Çapraz ile dans, Gülhan Eralp ile gitar eğitimi imkânı sunuyor. Ayrıca kılıç, atlı okçuluk, plastik makyaj, fotoğraf, jimnastik ve akrobasi dersleri de meraklılarını bekliyor.
Kamuran Akkor'un büyülü sesi şimdi KATS Sahne'de başka seslere ışık oluyor, yol gösteriyor. Akkor, tiyatro sanatçısı Onur Şenay ile birlikte kurdukları KATS Sahne'de koro eğitiminde öğrenciler yetiştiriyor.

Plazalar arasında bir vaha
KATS Sahne, Gayrettepe'de metro durağına çok yakın iki katlı bağımsız bir mekan. Alt katta güzel bir kafe ve restoran yer alıyor. Mekanın aşçısı Hakan harika ve sağlıklı yemekleri ile misafirleri sabah 07:30'daki kahvaltı dahil olmak üzere gece yarısına dek harika yemekleri ile ağırlıyor. Leziz ve kalorisi hesaplı zeytinyağlılar, salatalar ya da biraz daha klasik damak tadı olanlar için ise çeşit çeşit geleneksel ya da modern lezzetler var. Kafenin önündeki minik bahçesi ise gün içinde kısa molalar ve toplantılar için ideal bir yer.

Çok amaçlı bir salon
Üst kat ise derinliği, yüksekliği ve akustiği ile tam not alan 200 kişilik bir tiyatro ve konser salonu. Sezon boyu öncelikle Onur Şenay'ın kurucusu olduğu Tiyatro Şenay'ın oyunları sahnelenecek. Şimdiden yeni sezonda çok özel bir oyunla seyirciyi selamlayacaklarının müjdesini verelim. Ancak sahne farklı oyun ve etkinliklere de açık. Hatta hareketli sahne ve oturma özelliği ile özel parti hatta çekimler için ideal şartlar mevcut.
KATS Sahne, yer aldığı Gayrettepe'de çoğunluğu plaza çalışanı olan sakinlerine harika imkanlar sunuyor. Gün içerisinde ya da iş çıkışı eğitim alarak yoğun hayatlarına farklılık katmak isteyenler deneyimli eğitmenlerden ders alabilecekler. Bu amaçla, plaza çalışanları için rutinden sıyrılmak için gün içinde kısa ve ama neşeli programlar sunuluyor. Öğle yemeklerinde yemek ile eğitimin iç içe olduğu bu programlar farklı bir eğitim anlayışı olarak dikkat çekiyor.

KATS Sahne Kamuran Akkor ve Onur Şenay'ın ortak hayallerinin gerçeğe dönüşmüş hali. Şehre yeni bir güzellik katmanın yanı sıra başka güzellikler üretmek için herkesi davet ediyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler