MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seyirciden Atlas'a tam not

Sony Music etiketiyle müzik marketlerde yerini alan ilk albümleri 'Selam Yabancı'yı müzikseverlerle buluşturan Atlas grubu, geçtiğimiz akşam geçekleşen lansman konserinde şarkılarını ilk kez dinleyicilerle buluşturdu.

Vokalde Tuna Kiremitçi, gitarda Burak Aldinç, bas gitarda Can Yalım, tuşlu çalgılarda Selim Öztunç ve davulda da Hasan Köseoğlu'ndan oluşan Atlas, geçtiğimiz akşam 'Selam Yabancı' adlı ilk albümünü Jolly Joker sahnesinde tanıttı.

Grubu, lansman konserinde Mert Tünay, Flört grubu, Ketche ve Hakan Günday gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Sahnede ilk canlı performans sınavını veren grup, dinleyicilerden tam not aldı. Türk rock müziği alanında kendisine iddialı bir yer edinmeye hazırlanan Atlas, konserine geçtiğimiz hafta dinleyicilerle buluşan, albümün çıkış şarkısı 'Tabanca' ile başladı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, 'Selam Yabancı' albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, bu geceye özel hazırladıkları repertuvarda Tuna Kiremitçi'nin eski grubu Kumdan Kaleler'de seslendirdiği 'Bu Aşk Burada Biter' ve 'Sana Dair' gibi şarkıları da seslendirerek, kendilerini izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Albümde yer alan 'Canavar' şarkısında gruba eşlik eden Aylin Aslım ise gecenin sürpriz ismi oldu. Atlas ve Aylin Aslım'ın 'Canavar' düeti dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler