MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şiddetin doğası

Crazy Heart'ın yönetmeni Scott Cooper, ABD'nin pek çok yerinde olduğu gibi büyük bir ekonomik çöküş yaşayan Braddock kasabasından etkileyici insan manzaraları aktarıyor.

Russel Baze babası gibi çelik fabrikasında çalışarak yaşamını sürdürmeyi seçmiştir. Irak'ta savaştıktan sonra ülkesine dönen kardeşi Rodney ise iç dengesini bir türlü bulamaz. Her iki kardeşte Braddock kasabasından ayrılıp daha iyi bir yaşam kurmayı düşlemektedirler.

Babası ve ağbisi gibi dürüst bir yaşam seçmeyen Rodney en acımasız suç şebekelerinden birine bulaşır. Russell istemeyerek bir kaza sonucu insan öldürmekten ötürü hapise girer. Hapisten çıktığında siyahi sevgilisi Lena onu terketmiş, kardeşi Rodney'se kaçak sokak dövüşlerinden para kazanmaya başlamıştır. Rodney'in başı iyice belaya girince Russell özgürlük ve öç arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Gerçek mekanlarda çekilen, aile, umut, özgürlük, adalet, şiddet temalarını yetkin bir vurguyla betimleyen filmin Özel Bölümler'inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, fragman, yönetmen Scott Cooper'ın çalışma metodu, dövüş sahnelerinin yaratımı ve koreografisi yer alıyor.

Out of Furnace (Kardeşim İçin) Yön: Scott Cooper Oyn: Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Zoe Saldana, Sam Shepard / 2013, 112 dakika, As Sanat.

Format: Dvd

Vitrin


En Çok Aranan Haberler