MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sumerlife Antalya Lara'da

13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antalya Lara'da dünya starları buluşacak.

Türkiye'de festival alanında bir devrimin ve birçok ilkin yaşanacağı UNI SummerLife 2013; farklı ülkelerden gençleri, 13 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antalya Lara'da dünya starlarıyla buluşturacak.

Yurtiçi ve yurtdışından 8.000'i konaklamalı, toplam 40.000 kişinin katılması beklenen festival; 6 gün sürecek bir tatili, gün boyu sınırsız müzik, dans ve eğlenceyle birleştirecek. Mayıs ayında 8.'si düzenlenecek "UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali"; bu yıl Türkiye'de ilk defa uygulanacak konseptinin yanı sıra, yurtdışından getirdiği alışılmışın dışında sanatçı kadrosu ile de dünyada yapılan dans ve müzik festivalleri arasında yerini alacak. Katılımcılar denizin, kumun, güneşin tadını çıkarırken; gün boyu yapılacak partiler, konserler ve etkinliklerle de sınırsınız bir eğlence yaşayacaklar.

Dünya Starı İngiliz Şarkıcı Taio Cruz ilk kez Türkiye'de

UNI SummerLife 2013 için ilk kez Türkiye'ye gelecek olan, birçok ödül sahibi dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Taio Cruz, festivalin en büyük sürprizlerinden biri olacak. Popüler ve elektronik müzikseverleri bir araya getirecek festival aynı zamanda; Martin Solveig, Far East Movement, Erick Morillo gibi dünya devlerini ağırlayacak. Birlikte benzersiz projelere imza atmış süperstar Ajda Pekkan ve Ozan Doğulu, muhteşem performansları ile gençlere sınırsız bir eğlence yaşatacaklar. Kat Deluna, Milk & Sugar, Antoine, Fedor Fomin, Alex Ferrari, Sam Divine, Abel Ramos, Timati, Stereo Palma, Lissat & Voltax, Radio Killer, Francesco Diaz, Dj Chus gibi dünyaca ünlü sanatçıların da yer aldığı festivalin Resident Dj'liğini, ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı isimlerinden olan Serkan Saruhan yapacak.

Pink Blue Party ve Sürpriz Şovlarla Renkli Dakikalar

Festivalde; bayanlara pembe, erkeklere ise mavi kıyafet zorunluluğu getiren Pink Blue Party konsepti; dev sahnede gerçekleşecek görsel şovlarla birlikte renkli ve eğlenceli görüntüler yaşanacak. Beş yıldız konforunda bir tatili, dans ve müzikle harmanlayan festivalde, gün boyu yapılacak alışılmadık sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak.

Avantajlı Biletler 8 Nisan'a Kadar Satışta!

13 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antalya Lara'da düzenlenecek UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali avantajlı biletleri, 8 Nisan'a kadar tüm Biletix'lerden, yaklaşık 50 üniversiteden ve www.summerlife.com.tr adresinden temin edilebilir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler