MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uluslararası D-Marin Müzik Festivali'nin programı açıklandı

12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali 8 güne uzayan programıyla bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum yarımadasına yayılacak.

12'nci Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, müzik dünyasının en büyük piyano virtüözlerinden biri kabul edilen İdil Biret'in Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile 20 Ağustos Cumartesi 21.00'de D-Marin Turgutreis Ana Sahne'de vereceği konserle başlayacak.
FAZIL SAY, GENÇ YILDIZLARLA BULUŞACAK

Fazıl Say, 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali'ndeki ilk konserinde 22 Ağustos Pazartesi 21.30'da genç müzisyenlerle Bodrum Kalesi'nde festivale özel bir projeyle yer alacak. Günümüzün önde gelen müzik festivallerinde konserler veren Dorukhan Doruk, festivalde Say'ın klasikleri arasında yer alan "Dört Şehir" Piyano ve Viyolonsel Sonatı'nı seslendirecek. Geleceğin en parlak kemancılarından biri olarak gösterilen ve yorumlarıyla eleştirmenlerden tam not alan Berfin Aksu, Say'ın piyano ve keman sonatını seslendirecek. Türkiye'nin yeni nesil genç solistlerinden piyanist Iraz Yıldız, konserde seyircilere sürpriz bir program sunacak. Konserin şan solistleri, Nazım Hikmet Korosu'nun genç yetenekleri olan Seda Taşpınar, Uğur Okay ve Gülcan Burcu Değirmenci de Fazıl Say şarkılarını yeni yorumlarıyla seslendirecekler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler