MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşamla ölüm arasında

The Grudge'ın (Garez) yönetmeni Takashi Shimuzu, doğaüstü geriliminde ölüm yaşamın bir parçasıdır diyerek yaşamın değerini sürükleyici bir anlatımla vurguluyor.

Los Angeles'tan Tokyo'ya giden 7500 Vista-Pacific uçağında çok değişik karakterler biraraya gelirler. Pia ve Brad boşanma kararlarını henüz yakınlarına bile açıklamamışlardır. Yeni evlenen Liz'le Rick balayı için Tokyo'yu seçmişlerdir. Sevgilisini Amerika'da bırakan Raquel hamile kalıp kalmadığı gerçeğiyle yüzleşmektedir. Uçakta ayrıca çok gergin bir yolcu Lance'la dolandırıcı Jake'te vardır.

10 saatlik uçuş sırasında uçak şiddetli bir türbülansa girince Lance soluk almakta zorlanır ve yaşamını yitirir. Lance'ın ölümü bir dizi gizemli ve ürkütücü olayların da başlangıcı olur. Yolcular bu olayların nedeni olan Lance'ın tahta kutusunu açınca kutunun içinde bir Şinigami (ölüm bebeği) bulurlar. Japon mitolojisinde Şinigami ölü ruh demektir. Yaşamdan çok çabuk koparılan ruhların gerçek yaşamdan vazgeçmeleri gerekmektedir, bunu başarabilirlerse Şinigami ölenin ruhunu öteki dünyaya götürür.

Bedenen ölmesine karşın Lance'ın ruhu yaşama tutunmayı sürdürmektedir. Gerçek yaşamı terketmek istemeyen Lance'ın ruhu geriye kalan 272 yolcu için büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

7500 (Uçuş 7500) Yönetmen: Takashi Shimuzu Oyn: Leslie Bibb, Jamie Chung, Jerry Ferrara, Ryan Kwanten, Amy Smart, Scout Taylor-Compton, Jonathan Schaech/ 2014, 77 dakika, As Sanat. Format: Dvd.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler