MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yasemin Allen Garajistanbul'da

Televizyon ekranından tiyatro sahnesine 'ünlü transferi' Yasemin Allen ile devam ediyor. Şu sıralar TV dizisi 'Şeref Meselesi'nde Sibel karakteriyle seyirci karşısına çıkan Allen, 10 Mart Salı gecesi 'Cinayet İle İlgili Tatlı Şeyler' oyunuyla Garajistanbul sahnesinde olacak.

'Şeref Meselesi'nin güzel reklam yıldızı, dizinin 'esas oğlanı' Yiğit'le git-gelli bir aşk öyküsünün kahramanı Sibel olarak karşımıza çıkan Yasemin Allen tiyatro izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir Albert Camus uyarlaması olan ' Cinayet İle İlgili Tatlı Hayaller', yaratıcı ekibi tarafından 'İnsanlık üzerine bir güzelleme' olarak tanımlanıyor.

Alp Ataman, Yasemin Allen, Ayşe Özköylü, Armağan Oğuz, Aykut Yılmaz, Esvet Şahin, Polen Kızılaslan, Gülçin Yiğit, Sibel Curciali, Yağmur Yahşi ve Berk Cöngevel'in rol aldığı, bir varoluş kavgasını ele alan oyun Alp Ataman'ın yönetiminde sahnelenecek.

Ekibin sahne yolculuğu 2014 yılı başında Ataman'ın yönettiği, Eric Emmanuel Schmitt eseri 'Şeytanın Okulu' ile başlamıştı, şimdi ise sırada Anıl Nişancalı ile Ataman'ın birlikte uyarladığı 'Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller' adlı Albert Camus kolajı var. 2014 eylülünden beri bir arada olan ve temelini performans sanatçılarının oluşturduğu ekip yola 'LAB.' adıyla devam ediyor.

Oyun seyircisine tanımadığı bir insanın hayatına küçük parmağının ucuyla bir dokunuş vaat ediyor... "Sıradan bir insanın varoluş kavgasına" aynı zamanda "kaotik bir masala" davetlisiniz...

Oyun, 10 Mart akşamı 20.30'da Garajistanbul'da izlenebilir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler