MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldızlar kırmızı halıda selfie çekilemeyecek

Cannes Film Festivali direktörü Thierry Fremaux'dan ünlülere uyarı: Kırmızı halıda saçma selfie'ler çekilmeyin!

Ellen Degeneres'in geçen seneki Oscar Ödül Töreni'nde yıldız oyuncularla verdiği selfie pozundan sonra tüm dünyayı kasırga hızıyla saran selfie çılgınlığına Cannes Film Festivali "Dur" diyor.

Yıldız oyuncular da modaya hızla uyum sağlamış ve kırmızı halıda selfie pozları vermeye başlamıştı. Ama bu sene organizatörlerin oyunculara 'saçma ve grotesk' fotoğraflar çektirmeye bir son verme uyarısı yapmasından sonra Cannes Film Festivali de kırmızı halıyı selfie pozlarına kapattığını duyurdu.

Cannes direktörü Thierry Fremaux (üstte) ise toplu selfie'leri yasaklamaya kalkmak gibi bir niyetleri olmadığını söylerken film yıldızlarının çılgınlığa kapılmamaları yönünde uyardı: "Yasaklamak istemiyoruz ama bu gerçekten bir zamanlama meselesi. İnsanların kırmızı halıdan ve merdivenlerden geçmesi için belli bir zaman sınırı var ve her iki metrede bir insanların durup kendi fotoğraflarını çekmesi işleri gerçekten zorlaştırıyor." Fremaux ekledi: "Asla bir selfie pozunda çıktığınız kadar çirkin çıkamazsınız."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler