MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

700 daireyi nasıl veririm hanıma?

Ahu Yağtu'yla boşanma kararı aldığı haberleri karşısında sessiz kalan Cem Yılmaz, dün Twitter'ından imalı bir mesaj yayınladı.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında nikah masasına oturan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları tartışmanın ardından evlerini ayırdığı haberleri çıkan çiftin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

Önceki gün Sunset'te buluşup dostça ayrılma konusunda fikir birliğine vardıkları söylenen çift ise iddialar karşısında suskun. Ayrılık konusunda açıklama yapmaya yanaşmayan Cem Yılmaz, dün Twitter'dan yeni yıl mesajı yayınladı. Ünlü komedyenin tweet'i imalıydı: "Yeni yılda hepinize mutluluklar dilerim. Boş işlerle uğraşmadığınız kendinize ait bir dünyanız olsun. Etrafa neşe, mutluluk verin. (Kolay bu)"
700 DAİREYİ NASIL VERİRİM HANIMA?

Ayrılık dedikodusu, akıllara Cem Yılmaz'ın boşanma esprisini getirdi. Ünlü komedyen, geçen yıl TİM Show Center'da sahnelediği şovunda, "Yeni evliyim ve çok da mutluyum ama Allah korusun, boşanmalarda kadınlar malın-mülkün yarısını istiyor. 700 daireyi nasıl veririm hanıma?" sözleriyle hayranlarını güldürmüştü.

OFİSİNİ TAŞIYOR

Ahu Yağtu'yla tartıştıktan sonra Levent'teki ofisinde kalmaya başlayan Cem Yılmaz'ın, ofisini eve daha yakın bir yere taşıyacağı öğrenildi.
CEM YILMAZ YILBAŞI AKŞAMI KANAL D'DE

Öte yandan Cem Yılmaz'ın gişe rekorları kıran 'CM101 Fundamentals' gösterisi, yılbaşı akşamı TV'de ilk kez Kanal D'de ekrana gelecek.

Cem Yılmaz, bu gösterisinde yine hayatın içinde gördüğümüz, yaşadığımız ancak üzerinde durmadığımız komik olaylardan kesitler sunuyor.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler