MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı açıkladı, İrem Derici Rising Star'ın ilk jüri üyesi

İrem Derici yeni sezonda TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dün Rising Star yarışmasının jüri üyesi olacağı yönünde çıkan haberleri resmi açıdan Acun Ilıcalı doğruladı. Derici de mutlu haberi sosyal hesabından 'Yuvaya dönüş' notu olarak paylaştı.

Rising Star yarışması geçtiğimiz yıl final yaparak ekranlara veda etmişti. Şimdi tekrar yaz sezonunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İkinci kez TV8 ekranlarında yayınlanacak şarkı yarışmasında jüri koltuğunda dün çıkan haberlere göre İrem Derici ve Yılmaz Morgül'ün oturacağı konuşulmuştu.

Bugün ise beklenen net açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı resmi Twitter hesabından şu mesajı atarak Derici ile anlaştıklarını duyurdu: "Sevgili İrem Derici yeni sezonda Rising Star Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz…"> Sevgili @iremderici yeni sezonda Rising Star Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz...

İrem Derici de Instagram hesabından: "Yuvaya dönüş. Bu sezon Rising Star Türkiye jürisinde ben de varım, Türk televizyon tarihinde enderi görülmemiş sahnelere sık sık denk geleceğiniz aşikar. Temmuz'da başlıyoruz!" dedi.

Programın jüri koltuğunda ilk sezonda Demet Akalın, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal oturmuştu. 2.sezon için ilk isim İrem Derici olurken, programının eski jürisinden kimlerin bu yıl da devam edeceği ise bir diğer merak konusu oldu. Adı geçen isimlerden Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül de var. Şimdi gözler tekrardan Ilıcalı'ya çevrildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler