MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı, Semih'in son durumunu açıkladı

Survivor 2016'da önceki gün oyun esnasında Serkay ile girdiği mücadele sonrası parmağı kırılan Semih'in son durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Ameliyat esnasında gergin görünen Semih'in yarı baygın hali ise endişelendirdi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada yarışmacının durumunun şu an belirsiz olduğunu eğer düzelmezse Amerika'nın Houston şehrine göndereceklerini söyledi.

'Kendisi Santo Domingo'da bir operasyon geçirdi. Bu operasyon sonrasında doktoromuz Metin Kuş da yanında. Ve durum değerlendirmesi yapılacak. Durumuna göre temasına da geçtik. Şu anda hazırlıklarımız tamam. Semih'in parmağındaki yaranın tam olarak iyileşmediğini görürsek Amerika Houston'a yollayacağız. O yüzden bununla ilgili size bilgi vereceğim. Ama Semih'in açıkçası durumu şu anda belirsiz. Doktorumuz Metin Kuş, Santa Domino'daki uzmanlarla bir görüşme yapacak. Devamında da o karara göre yarın sabah Houston'a göndereceğiz. Bir kez daha acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Ben size sürekli olarak bu konuyla ilgili bilgi vereceğim.

-Tabi yarışmanın bundan sonrası için Semih'ten gelen bilgiler ışığında değerlendireceğiz. Bazen bunun gibi acil gelişmeler oluyor. Ve Survivor'daki normal gidişat değişebiliyor. Bunuda birkaç gün içinde göreceğiz. Ama en önemlisi onun sağlığına kavuşması şu anda. Bütün enerjimiz, bütün dikkatimiz Semih'in bir an önce sağlığına kavuşması' diyerek sözlerini noktaladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler