MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Şeyma Subaşı ve eski eşi Zeynep Ilıcalı'ya 6.2 milyon dolarlık jest

Acun Ilıcalı Dominik'te Survivor programının çekimlerine devam ederken sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'yı da yanından ayırmıyor. Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldığı öğrenilen Ilıcalı lüks evi Subaşı'na hediye etti.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı Miami'de sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için 6.2 milyon dolara lüks bir daire aldı. Daireyi Subaşı ve kızına hediye eden Ilıcalı eski eşini de unutmadı.

Lüks daire Miami Beach'teki Palm Island'da bulunuyor. 650 metrekarelik malikanenin ise 5 yatak odası, profesyonel mutfağı, ev sineması ve şarap mahzeni bulunuyor. Deniz ise ayağının altında...


AYRILDIĞI EŞİNİ DE UNUTMADI
Acun Ilıcalı sevgilisine daire alırken eski eşi Zeynep Ilıcalı'yı da unutmadı. Bodrum Mandarin Oriental'da bulunan villasını eski eşine tahsis eden Ilıcalı, İstanbul Zorlu Center'da 6.2 milyon dolar ödeyerek bir daire de ona satın aldı.

Zeynep Ilıcalı'nın Thanx Co isimli şirketi ise Beşiktaş'ta bulunuyor. Ilıcalı ve kızları daha önce Beykoz Konakları'ndaki eve kalırken, şimdi eski eşi Acun Ilıcalı'nın Zincirlikuyu'daki lüks daireyi almasıyla şehrin merkezine taşımış oldular.

Acun Ilıcalı'nın 2003 yılında evlendiği Zeynep Hanım'dan Yasemin ve Leyla adlarında iki kızı, sevgilisi Şeyma Subaşı'dan da Melisa adında bir kızı var. Ünlü yapımcının ilk evliliği Seda Ilıcalı'dan da Banu adında bir kızı daha bulunuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler