MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın düğününde şıklık yarışı

Acun Ilıcalı'nın ilk evliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki büyük kızı Banu Ilıcalı'nın düğününde ünlü isimler de göz alıcı kıyafetleriyle ön plana çıktı.

Hadise, Burcu Esmersoy, Öykü Serter, Tülin Şahin gibi pek çok isim katıldığı gecede adeta şıklık yarışına girdi. Ünlülerin tercihi ise ağırlıklı olarak göğüs dekoltesinden yana oldu. İşte düğün gecesinden objektiflere yansıyanlar...
HADİSE

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Hadise, tercihini 2016-2017 sonbahar modasının favorisi olan düşük omuzlu bir elbiseden yana kullandı. Kırmızı, v yaka ve vücudunu saran bir elbise giyen Hadise, formda bir görüntü çizdi.
BURCU ESMERSOY

Ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar imzalı, yeşil püsküllü elbisesini gold ayakkabılarıyla tamamlayan Burcu Esmersoy, tüm ihtişamıyla düğünde yerini aldı.

ŞEYMA SUBAŞI

Gecenin en dikkat çeken ismi hiç şüphesiz, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı idi. Yerlere kadar uzanan, zımba detaylı gold bir elbise giyen Subaşı, sade makyajı ve doğal görünümlü saçlarıyla gecenin en şık ve en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı.
SEDA BAŞBUĞ

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, kızı Banu Ilıcalı'nın düğünde elbise tercihini oldukça iddialı bir renk olan kırmızıdan yana kullandı. Göğüs dekolteli elbisesini sade bir makyaj ile tamamlayan Başbuğ'un makyajını ise Sinem Kobal, Pelin Akil gibi isimlerin de gelin makyajını yapan ünlü make up artisti Hamiyet Akpınar yaptı.
TÜLİN ŞAHİN

Katıldığı her davette şıklığı ile adından söz ettiren model Tülin Şahin, düğün davetine beyaz ve nar çiçeğinden oluşan floral desenli, ChiaraBoni LaPetiteRobe imzalı balık kesim bir elbise ile katıldı. Saçlarının doğal dalgasını ön plana çıkan Şahin, makyajını da yine nude tonlarında tercih etti. Elbisesini Ralph Lauren çantasıyla tamamlayan ünlü model, zarif şıklığı ile gecenin parlayan isimlerinden biri oldu.
GAMZE KARAMAN

Ünlü sunucu Gamze Karaman, derin bacak ve göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti. Düşük omuz modasını seven isimler arasında yerini alan Karaman, siyah tercihine rağmen fazla kilolarını gizleyememiş ve olduğundan daha kilolu görünmesine sebep olmuş.
YAĞMUR TANRISEVSİN

Geceye sevgilisi Oğuzhan Koç ile katılan genç oyuncu Yağmur Tanrısevsin davetin en sönük isimlerindendi. V yakalı, siyah elbisesinin üzerine açık renk trençkot giyen Tanrısevsin, özensiz saçları ve makyajı ile gecenin en rüküş ismi oldu.

EMİNA SANDAL

Geceye beyazlar içinde eşi Mustafa Sandal ile gelen Emina Sandal, tüm zarafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Tek omuzlu beyaz bir tulum giyen Sandal, saçlarında ise sezon modası örgüleri tercih ederek görünümünü tamamladı.
ÖYKÜ SERTER

TV8'in sevilen sunucusu Öykü Serter, yerlere kadar uzanan, derin göğüs dekolteli bir elbise ile katıldı. Nedret Taciroğlu tasarımı gümüş rengi elbisesini yine aynı tonlarda beline bağladığı kurdela ile tamamlayarak gecede adeta parlayan Serter, stiliyle bütünleşen ve uzun yıllardır görmeye alışık olduğumuz yoğun göz makyajından bu sefer de vazgeçmedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler