MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı'nın motor videosu sevenlerini korkuttu

Son zamanlarda motora olan tutkusu bilinen Acun Ilıcalı bu sefer sevenlerini korkuttu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile trafik kurallarını hiçe sayan Ilıcalı, gençlere kötü örnek teşkil ettiği gibi sevenlerini de korkuttu.

Acun Ilıcalı'nın motor tutkusu yıllar geçmesine rağmen ilk günkü gibi devam ediyor. Başından motosiklet kazası geçen ve hayatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ilıcalı, tüm bu yaşadıklarına rağmen motoru hayatından çıkarmadı. Dominik'teki videolarında da sürekli olarak motorla yolculuk ettiği görülen Ilıcalı son paylaşımında yine motor üzerinde görülüyor.

Bir hız motorunda son derece yüksek bir hızla giderken çekilmiş videoyu instahikaye kısmından paylaşan Ilıcalı'nın arkasında oturan arkadaşının yüz ifadesinden ne kadar hızlı gittikleri belli oluyor.

Yüksek bir hızla yolculuk yaptıkları belli olan ikilinin güvenlik tedbirlerini hiçe saymış olmasıysa dikkat çekti. Özellikle başından motosiklet kazası geçmiş Acun Ilıcalı'nın bu konuda daha duyarlı olması gerekirken, tek eliyle çekim yaptığı ve yüksek hızda giderken gidonu bile iki eliyle tutmadığı dikkat çekerken aynı zamanda mutlaka takması gereken kaskı ve özel kıyafetleri de üzerinde görülmüyor. Acun'un arkasındaki yolcuda da benzer bir durum söz konusu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler