MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun sana soran oldu mu?

Yeni Sezonda Star Tv'ye geçen 'O Ses Türkiye' adlı yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı ve ekibi yemekte buluştu.

Yeni sezonda yapılacakların konuşulduğu yemek yaklaşık 3 saat sürdü. Yemeğin sonunda basın mensuplarına poz veren ekibin yapımcısı Acun Ilıcalı, çok güzel bir yemek yediklerini ve yeni sezona bomba gibi hazırlandıklarını belirtti.

Bu esnada kameraların Hadise'den detay çektiğini gören Ilıcalı, 'Siz Hadise kilo verdi diye öyle zoomlayıp çekiyorsunuz ama ben Hadise'nin her halini seviyorum, ruhunu seviyorum' dedi. Bunun üzerine sivri diliyle tanınan Hülya Avşar, 'Acun sana bunu soran mı oldu, ayrıca kötü bir şeymiş gibi söyledin, kızcağız çok güzel kilo vermiş' şeklinde konuştu.

İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO GALERİ)

Acun, Avşar'a cevap olarak 'Madem kötü bir şey söyledim, o zaman Hadise bana neden öpücük attı' diye sordu. Avşar da tam bu esnada herkesi kahkahaya boğan bombayı patlattı; Elin Almancısı, doğru dürüst Türkçe bile konuşamıyor, kız ne dediğini bile anlamadı senin Acun dedi. Olanları şaşkınlıkla izleyen Hadise ise Hülya Avşar'a 'Burada bile kapışıyoruz, şimdiden şavaşa mı giriyoruz, programda neler olacak kim bilir?' demekle yetindi.

Bu esprili muhabbetler sırasında Murat Boz, sohbete dahil olamayınca bozularak aracına gitti. Bir süre sonra durumu fark eden Acun Ilıcalı, Murat Boz'u arkadaşlarının arasına çağırdı. O dakikaya kadar suskun ve asık suratlı görülen Boz, muhabbetin içine girerek 'şimdi arkadaşlarımı avutmaya geldim geri, benim birinci olacağımı bile bile programa devam ediyorlar' dedi. Boz son olarak sevgilisi Eliz Sakucoğlu'na dizleri üstünde evlenme teklif ettiği haberlerine kahkaha atıp iyi akşamlar dedi ve uzaklaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler