MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adele yangının olduğu bölgeye gitti

Dünyaca ünlü sanatçı Adele, Londra'da yanan 24 katlı binanın yanına gitti. Büyük üzüntü yaşayan Adele, kurbanların yakınlarına sarılarak teselli etti. Londra'daki 24 katlı bina yangını sonrası olay yerine koşan Adele, ölenlerin yakınlarını ve hayatta kalanları sarılarak teselli etti.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Kuzey Kensington semtinde "Grenfell Tower" isimli 24 katlı binada çıkan yangında 12 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralının da olduğu yangın sonrası olay yerine ilk koşan ünlü Adele oldu.

İngiliz şarkıcı, kendini göstermeden yangın yerine giderek hayatını kaybedenlerin ailelerini ve hayatta kalanları teselli etti.

Adele'in hayranlarının açtığı bir sosyal medya hesabında, "Adele buralardaydı ve herkese sarılarak teselli etmeye çalışıyordu" notu yer aldı.

Bir Twitter kullanıcısı da Adele'in yangın yerindeki fotoğraflarını paylaşarak, "Senin gibi alçakgönüllü ve samimi bir insanlar aynı ülke vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum" yazdı.

Adele, mart ayında da Westminster'da beş kişinin öldüğü, 40 kişinin yaralandığı terör saldırısı sonrası yas tutmuş, Yeni Zelanda'daki konserinde şunları söylemişti:

"Bugün benim memleketim Londra'da terör saldırısı oldu. Şu an dünyanın öbür tarafındayım ve onlardan bizim ışığımızı görmelerini ve bizi duymalarını istiyorum. Vatanımda olmamak çok garip, bugün tek istediğim vatanımda, arkadaşlarım ve ailemle olmak. Hepsi iyi ama ölenler var, onlar iyi değil, dolayısıyla ışıklarımızı onlara adayalım."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler