MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adriana Lima aradığı aşkı bu kez Julian Edelman'da buldu

İlişkilerinde bir türlü mutluluğu yakalayamayan dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima son ilişkisinin üstünden 30 gün geçmeden yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Nantucket Adası'nda New England Patriots Amerikan futbolu oyuncusu Julian Edelman'la ele ele görüntülenen Lima yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.Daha önce adı Alman futbolcu Sami Khedira ile anılan 35 yaşındaki ünlü model aradığı aşkı 30 yaşındaki Edelman'da buldu. İkili New York Post'un iddiasına göre Miami'de ortak arkadaşları sayesinde tanıştı.

Lima bundan önce boks antrenörü Joe Thomas ile ilişkisini Temmuz ayının başlarında bitirdi. Ayrılık haberi ile ilgili Entertainment Tonight'a konuşan bir kaynak, çiftin son zamanlarda sorunlar yaşadıklarını söyledi. En son mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde esnasında düzenlenen amfAR Galası'nda birlikte görüntülenen çift mutluluk pozları vermişti.

Adriana Lima, 2014 yılında 5 yıl evli kaldığı Sırp basketbolcu Marko Jaric'ten boşandı. Çiftin Valentina ve Sienna adında iki kızı var.

Süper modelle birlikteliğinden önce Julian Edelman'ın 24 yaşındaki ABD'li oyuncu Olivia Culpo ile adı anılmıştı.

Öte yandan Julian Edelman, bir süper modelle ilişkisi olan ilk Patriots takımı oyuncusu değil. Aynı takımdan Tom Brady ile Victoria's Secret modeli Gisele Bündchen 2009 yılında evlendi ve çiftin iki çocuğu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler