MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ajdar 2 saatlik yayın için bakın ne kadar para istedi

'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'in sunduğu Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı. Ajdar canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istedi!

Magazin programına konuk ettikleri Ajdar 300 bin Euro isteyince, programın sunucuları da bir anket düzenleyerek bu ünlü isimlerin kim olduğunu izleyicilerinden bilmelerini istedi.

İzleyiciler Tarkan, Bülent Ersoy ve Adriana Lima gibi isimler beklerken, Şule Zeybek bombayı patlattı ve 300 bin Euro isteyen ismin Ajdar olduğunu açıkladı.


''BEN SAHNEYE ÇIKSAM DÜNYA KURTULUR''

Canlı yayına telefonla bağlanan Ajdar önce ücret politikasının canlı yayında açıklanmasına sinirlendi daha sonra "Çok gelmek istiyorum ama benim şartlarını sağlayamıyorlar. Ben bir dünya starıyım, en çok tık alan sanatçıyım, 5 dakika da olsa aynı parayı alırım. Ama benim istediğim ücret verilmiyor. İstediğim para fazla değil, çünkü benim şöhretim o kadar fazla ki ben markete gidemiyorum. Ben bir starım benim şartlarım kabul edilmeli. Ben üniversite mezunu olmama rağmen beni hep ikinci plana attılar. Bana yapılanlardan dolayı Türkiye kötü durumda... Tarkan dönemini yaşadı ben daha tazeyim 12 dilde şarkı yazdım. Kim yapabildi bunu." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler