MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aleyna Tilki okul çantasıyla gecelerde

"Cevapsız Çınlama" şarkısıyla yıldızı parlayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam annesi Havva Tilki'yle Kuruçeşme Huqqa'daydı.

Aleyna Tilki önceki akşam annesi Havva Tilki ve kuaförüyle birlikte saçlarını yaptırdıktan sonra Kuruçeşme Huqqa'ya gitti. İki gün önce annesi Havva Tilki'ye 750 bin TL'ye ev aldığı haberleri çıkan Aleyna Tilki, mekândan gece 01.00'de okul kıyafeti ve çantasıyla çıktı. Annesi Havva Tilki ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan 16 yaşındaki Aleyna Tilki, "İkinci şarkıma hazırlanıyorum ve birçok şarkı arasından birinde karar kıldım. Heyecanlıyım. Bu şarkıda kiminle çalıştığımı da şimdi söyleyemeyeceğim" dedi.

"ANNEME DEĞİL EV, HEDİYE BİLE ALMADIM"

Annesine hediye ev aldığı haberlerine yönelik konuşan Tilki, "Keşke ev alsam ama şu an öyle büyük paralar kazanmıyorum. İnşallah alırız. Dua edin alalım. Anneme daha hediye bile almadım ama almayı çok istiyorum. Kazandığımız şeyler var ama şu anda çok az" derken annesi ise, "Ben de gazetelerden öğrendim. Benim zaten evim var, ihtiyacım yok" dedi. Kazandığı ilk parayla bir sonraki sahnesi için elbise aldığını söyleyen 16 yaşındaki liseli şarkıcı bir süre önce sarf ettiği"Lüks yaşıyoruz" sözlerine ise, "Dünyada bir sürü zulüm varken biz evimizde sıcacık yatakta yatıyoruz. Bunu kast etmiştim" diyerek açıklık getirdi.



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler