MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Almanya Süper Starı'na Türk aday

Alman özel televizyon kanalı RTL'de yayınlanan 'Almanya Süper Starını Arıyor' (DSDS) yarışmasının tek Türk kökenli adayı Duygu Gönel'in hedefi Almanya'nın süper yıldızı olmak.

Almanya doğumlu Gönel, küçük yaştan beri şarkı söylediğini ve dans ettiğini belirtirken, yarışmaya katılmak için özellikle 2017 yılını beklediğini söyledi. Duygu Gönel, "Hayalim Almanya'nın süper yıldızı olmak. Bunun için iki hafta Dubai'de kampa girdik. Üç haftadır da Köln kentinde kamptayız. 24 saat boyunca diğer adaylarla birlikte yarışmaya hazırlanıyoruz. Düsseldorf Üniversitesi Aile ve Çocuk Psikoloji Bölümü'nde eğitim alıyorum. Hayalimi gerçekleştirmek için üniversitedeki kaydımı dondurdum. Yarışmayla birlikte eğitimi sürdürmek çok zor. Ama yarışmayı kazansam bile eğitimimi tamamlayıp diplomamı almak istiyorum" dedi.

TÜRKLER BENİ DESTEKLESİN

Gönel şöyle konuştu: "Kimin yarışmadan elenip elenmeyeceğine ve finale kalıp birinci olmasına seyirciler karar veriyor. Televizyon başında bizi izleyenlerin gönderdiği telefon mesajları sonucu birinci belli olacak. Ben yarışmanın Türk kökenli tek adayıyım. Başta tüm izleyicilerden destek bekliyorum. Ama Almanya'da yaşayan Türklerden ise özellikle beni desteklemelerini istiyorum."
RTL'deki yarışma cumartesi saat 20.15'te başlayacak. 13 adayla başlayan yarışmada seyirci telefonlarından gelen mesajlarla şimdiye kadar 5 aday elendi. Geriye 8 aday kaldı. Yarışmanın finali ise 6 Mayıs'ta yapılacak. Almanya Süper Starını Arıyor yarışmasını kazanan aday 500 bin Euro para ödülünün yanı sıra Universal Müzik şirketiyle bir de albüm anlaşması yapabilecek.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler