MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın kızlar podyumda

Bir zamanlar podyumlarda fırtına gibi esen mankenler, yıllar sonra Murat Cinpir'in defilesinde buluştu. Etkinliğin en genç ismi Çağla Şıkel'di.

Modacı Murat Cinpir, "XCLSV" adlı koleksiyonunu Fashionist Fuarı'nda tanıttı. Akaretler W Hotel'de düzenlenen defilede eski mankenler podyuma çıktı.

En genç modelin Çağla Şıkel olduğu defilede tasarımları Canan Mutluer, Begüm Özbek, Deniz Pulaş, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Ceylan Saner, Sibel Tan, Müge Cinman, Zeliha Çal, Beril Önder, Fatma Yaman, İpek Tenolcay, Alona, Melinda, Janset, Bilge Kara, Hülya Yiğitalp, Sema Şimşek, İpek Gümüşoğlu, Tuğba Karaca ve Selda Aksoy tanıttı.

Murat Cinpir, defilenin sonunda Atatürk baskılı tişörtüyle izleyicileri selamladı. Cinpir, şöyle konuştu: "Bu koleksiyon, piyasalardaki gerilemeye ve ülke şartlarındaki gerginliğe karşı ayakta durmanın ve el ele vermenin çıkar yol olduğuna inanan bir kadronun eseri.

Ticari kaygılara kapılmadan tasarıma ağırlık verilen koleksiyonu sunan ve 'hayata sahip çıkmak' için podyumda yürüyen herkese teşekkür ederim."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler