MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Angelina Jolie ve Brad Pitt anlaştı

Magazin dünyasının en çok konuştuğu çiftlerden Angelina Jolie ile Brad Pitt anlaşmaya vardı.

Dünyaca ünlü iki ünlü oyuncudan 'nihayet' sevindirici haber geldi. İkilinin, çocukların velayeti konusunda geçici anlaşmaya vardığı öğrenildi. Jolie-Pitt çiftinin anlaşmasının, Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri'ne cuma günü iletildiği ortaya çıktı. Daily Mail'e konuşan bir kaynak, Angelina Jolie'nin altı çocuğun velayetini aldığını duyurdu. Çocuklara fiziksel şiddet uyguladığı iddiaları ortaya atılan Brad Pitt'in ise çocuklarını bir terapistin gözlemi altında ilk ziyaretini gerçekleştireceği öğrenildi. Ardından gelen ziyaretlerin izlenip izlenmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Çifte yakın bir kaynak, "Bu geçici anlaşma 20 Ekim'de sona erecek. Bu, karar alma sürecini yapılandıracak tamamen gönüllü bir anlaşma. Hem Brad hem de Angelina aile danışmanlığı almak zorunda kaldılar, her ikisi de ailesinin iyiliği için bunu yapmaya gönüllü oldu" şeklinde konuştu. Brad Pitt, gözlem altında bir ziyaret gerçekleştirmeye zorlanmadı. Kaynağın aktardığına göre, görüşmenin izlenmesi istenmese de, ünlü çift, Brad Pitt'in çocukları ilk ziyaretinin bir terapist eşliğinde yapılmasına ortak karar verdi. Ama bu Pitt için bir zorunluluk olarak belirlenmedi. Konu hakkında Brad Pitt'in basın danışmanından henüz bir yorum gelmedi.

TMZ'nin haberine göre çiftin önünde bir anlaşma yapmak ya da mahkemeye gitmek gibi iki seçenek vardı. İkili de hızla bir karara varıp çocukların yararına olan bir anlaşmaya imza attı. Altı çocuğun velayetinin 41 yaşındaki aktrise verildiği ancak Brad Pitt'e de belli kısıtlamalarla ziyaret hakkı tanındığı öğrenildi. Pitt'in Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Knox ve Vivienne'i (8) ziyaretinde bir terapist de onlara eşlik edecek. Öte yandan FBI, 14 Eylül'de ailece yapılan seyahat esnasında Brad Pitt'in özel jette alkol alıp sarhoş olduktan sonra 15 yaşındaki Maddox'a fiziksel şiddet uyguladığı iddiasını araştırıyor. Olayın aynı zamanda Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı tarafından da incelendiği öne sürüldü.

Boşanma aşamasındaki Jolie ve Pitt'in 400 milyon dolar değerindeli mal varlığının paylaşılması konusunda gizli kapılar ardında pazarlıklar yaptıkları haberleri de magazin gündemine bomba gibi düştü. Aralarında çekişmeli boşanma gerçekleştiğine dair iddialar sürerken, Entertainment Tonight'ın haberine göre ünlü çift "yapıcı tartışma" süreci yaşıyor. Çifte yakın bir kaynak, "Tarafların sakinleşmesi iyiye işaret" dedi. People dergisinin iddiasına göre son kozlarını oynayan Jolie, kriz yöneticisi Judy Smith ile birlikte çalışıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler