MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Kural oyunculuğa tekrar döndü

Şizofreni rahatsızlığı yüzünden uzun süre tedavi gören Arda Kural artık setlere geri dönüyor. Zor günleri geride bırakan Kural'ın şimdi Büyükçekmece sahilinde düzenli bir hayatı var.

Bir döneme damgasını vuran ve kendisinden sıkça söz ettiren Arda Kural psikolojik rahatsızlığı yüzünden zor günler geçirmişti. Artık her şeyi geride bırakıp ileriye bakan Kural aslı mesleği olan oyunculuğa tekrar dönüyor.


Hastanede tedavi gördüğü sırada yaşamına son vermek isteyen Kural şimdi Büyükçekmece'de yaşıyor. Tedavisini tamamladıktan sonra setlere geri dönen oyuncu, Kırıkkale'nin Delice köyünde Zade Baykara tarafından çekilden 'Nefrin El Turab' adlı filme oynayacak.


Uzun aradan sonra aşık olduğu işine tekrar kavuşan Kural: 'Artık sağlığıma kavuştum. Çok özlediğim film setlerine tekrar döndüm. Bu kez korku filminde oynuyorum.Hayranlarım benden korkacaklar.' dedi.


Arda Kural'ı 1999 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisiyle tanıdık ama macerası 2012'de son buldu. Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşamını sürdüren Kural'ı komşuları polise şikayet etmişti. Bir zamanların ünlü oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmıştı. Kural artık kötü günleri geride bıraktı, eski sağlığına tekrardan kavuşmanın mutluluğu içerisine girdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler