MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan: Sinem benim başımın tacı

TV8'de yayınlanan Saba Tümer'le bu gece programına katılan Arda Turan samimi açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Sinem Kobal'dan ayrıldığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Sinem benim başımın tacı" dedi.

SİNEM BENİM BAŞ TACIM

Sinem Kobal'dan ayrıldığı yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Arda Turan, "Sinem benim çocukluk aşkım. Hayatımda her şeyi paylaştık, aramızda ufak tefek sorunlar olabilir ama son dönemde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Sinem benim baş tacım. Basında benim ailemle ilgili haberler çıkıyor, bunlar yakışmıyor. Ben yaptığımdan çekinecek, gücenecek bir insan değilim" dedi.

YANLIŞ YAZIYORLAR

Sinem Kobal'dan 'Sarı Fırtına' diye bahseden Arda Turan, "Sinem ile ilgili bir sıkıntımız olsa çıkar zaten konuşuruz. Ben İspanya'da 3 günde bir maç oynuyorum. Basında çıkan her habere cevap veremem. Sinem ile de konuşuyorum ve bu durumları değerlendiriyoruz. Ben iyi niyetli bir adamım ve herkesin sorduğu sorulara cevap veririm ama yanlış yazıyorlar. Sarı fırtına iyidir, başımızın tacı" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'YE DÖNMEMEYE ÇALIŞACAĞIM

Son günlerde magazin basınında yer bulan 'Sinem Kobal, Burak Yılmaz buluşması' haberlerine de tepkili olduğu görülen futbolcu, "Elimden geldiği kadar Türkiye'ye dönmemeye çalışacağım" dedi. Turan sözlerini şöyle sürdürdü: "Magazinsel olarak Ronaldo bile Madrid'de rahat. Maç biter eğlenmeye, gezmeye çıkarsınız. Birinin özel yaşantınıza karışmaya hakkı var mı? Ama burada durum farklı. Hiçbir şey yapamıyorsun. 6 ay sonra İstanbul'a gelmişim her gün bir şey okuyorum hakkımda. Bu durum beni yoruyor."

GALATASARAYLIYIM EVDE TOTEM YAPIYORUM

Fenerbahçe kulübüne, başkanına ve taraftarlarına saygı duyduğunu ve buna özen gösterdiğini söyleyen Arda Turan, Galatasaraylı olduğunu ve Aslantepe'ye gittiğinde etkilendiğini de belirtti. Arda Turan, "Fenerbahçe kulübüne, başkanına ve taraftarlarına her zaman saygı gösterdim. Buna önem verdim. Ancak ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'a sevgim var. ben çocuk ruhluyum, Aslantepe'ye gidince etkileniyorum. Galatasaray maçlarında evde totem yapıyorum. Oradan oraya gidiyorum" dedi.

ACUN ILICALI'DAN ARDA TURAN'A ÇAY SERVİSİ

Saba Tümer'in sorularını yanıtlamaya devam eden Arda Turan'a canlı yayın esnasında Acun Ilıcalı'dan jest geldi. Acun Ilıcalı Arda Turan'a çay servisi yaptı.

ACUN ILICALI'NIN ÇAY SERVİSİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler