MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan ikinci kez baba oldu

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın efsane karakteri Hüsnü Çoban'a hayat veren Özgür Ozan 28 Nisan'da ikinci kez baba oldu.

Arka Sokaklar 400.bölümüyle 6 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

10 yaşında Derin Deniz adında bir oğlu olan ünlü oyuncu, yeni dünyaya gelen bebeğe Demir adını verdi.

Çocuklarının fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Özgür Ozan fotoğrafın altına 'Yeni nesil... Derin ve Demir' notunu düştü.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın ölüp ölmeyeceği ise 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400.bölümde belli olacak.

Özgür Ozan kimdir?
İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve iki çocuk babasıdır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler