MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan merak edilenleri anlattı

Son haftaların en çok konuşulan dizisi Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı 398.bölümde çatışma sahnesinde vurulmuştu. Çoban'ın ölüp ölmediği ise bu akşam belli olacak. Hüsnü Çoban'a hayat veren Özgür Ozan ilk defa konuşarak merak edilenleri yanıtladı. İşte o açıklamalar...

İşte Özgür Ozan'ın açıklamalarından satırbaşları:

  • Valla ilk kez 134'üncü bölümde vurulmuştum, bu "Arka Sokaklar"daki ikinci vukuatım. Biz o sahneden sonra "Karakter ölüyor" diye bir açıklama yapmadık ama o sırada fonda çalan "İşte Gidiyorum" şarkısı izleyiciyi bize kilitledi galiba. Herkes ölüyor diye başladı konuşmaya.

    -Siz de bir süredir veda ima eden paylaşımlar yapıyordunuz ama... Bilinçli miydi bu?
  • İyi de birkaç bölüm sonra vurulacağımı biliyordum, öyle paylaşımlar yapmak hakkım (gülüyor). Yine de olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. İlk vurulduğumda 134. bölümdü, kaçıncı sezona denk geliyor ben bile hatırlamıyorum. O zaman bu kadar tepki gelmemesi doğal. Ama bu sahne bir başka ses getirdi. Hüsnü Çoban'ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım.

-İzleyici Hüsnü Çoban'ı neden bu kadar çok sevmiş olabilir?

  • Aile babası çünkü... En önemli sebep o... Ayrıca mağdur tiplemeli, memur maaşıyla ailesini geçindiren sıradan bir adam. Bir sürü çocuğu var, sempatik biri, dizinin gülümseyen yüzü. Başarılı, sürekli ödül alan bir polis. O yüzden halk seviyor.

    CENAZE TÖRENİNİ DUYUNCA AFALLADIM

-Ölüm sahnesinin ardından yapılan yorumlardan ilginizi en çok hangileri çekti?

  • "Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık" benzeri yorumları çok beğendim. Kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi tepki gösterdiler. Çok samimiydi bu yorumlar.
  • -Facebook üzerinden Hüsnü Çoban için cenaze töreni düzenlendi ve 160 bin kişi etkinliği onayladı. O konu hakkında düşünceleriniz nedir?

  • Ben Twitter falan kullanmadığım için arkadaşlarımdan öğrendim. "30 binle başladı cenazeye katılım rakamı, belki katılabilir işaretleyenleri saymadık bile" dediler. Şaşırdım tabii... Normal olarak afallıyor insan.

    * Cenazenin düzenleneceği yere gidip bakmayı düşündünüz mü?
  • Düşünmez olur muyum? Gidip bakınacaktım hakikaten geldiler mi diye. Binlerce kişi bunu konuşuyor, bunu onaylıyor tamam da acaba içlerinden ciddi ciddi kalkıp giden olur mu diye merak ettim açıkçası. Hâlâ da bilmiyorum gittiler mi, gitmediler mi...

-Röportajı yapmak için oturduğumuz mekanda en az beş kişi yanımıza gelip size "Ölmemişsin" dedi. Sizi ne kadar çok insanın takipte olduğunun farkında mısınız?

  • Daha demin "Allah rahmet eylesin" dediler ya, "Bana değil, yakınlarıma başsağlığı dileyin" demekten başka tepki veremiyorum.(Gülüyor)

* Bu sahne sayesinde sevenlerinizi de sevmeyenlerinizi de görmüşsünüzdür...

  • Allaha şükür hiç ummadığım kadar seveni varmış Hüsnü'nün. Benim diyemiyorum çünkü "Hüsnü Çoban yaşıyormuşsun" diye gelip selfie çektiriyorlar. "Paylaşma bak, bölüm bu akşam" diyorum. Ölmediğim de yayılır şimdi sosyal medyada, bu sefer farklı etkinlikler yaparlar (gülüyor). Yakınlarıma "Hüsnü değil, Özgür mü öldü?" diye sormuşlar falan... Durum komik bir hâl almaya başladı, bakalım bu cuma (bugün) çözülecek düğüm.

-Evet dizi 10 yıldır devam ediyor ama bu sahne bir başka oldu. Hayatınızı ne şekilde etkiledi peki?

  • Instagram'daki takipçilerim arttı. 37 bin takipçim vardı, geçen haftaki bölümle 47 bine yükseldim.

-Peki Allah aşkına söyleyin, Hüsnü Çoban öldü mü?

  • Yaaaaaani... Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yok derlerse adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani...Zelal ÖZALP/Hürriyet


Keşfet


En Çok Aranan Haberler