MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'ın sanat yönetmeni zincirleme kaza geçirdi

Arka Sokaklar'ın sanat yönetmeni Ersin Kutluhan zincirleme kazada yaralandı.

Bodrum'da çift şeritli yolda hakimiyetini kaybeden bir sürücü karşı şerite geçip başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Arkadan motoruyla seyireden Arka Sokaklar dizisinin sanat yönetmeni Ersin Kutluhan da duramayarak kazaya karıştı ve arkadan araçlara çarptı.


Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Torba Mahallesi Demir Mevkii'nde meydana geldi. Bodrum'dan Göndoğan'a giden 48 yaşındaki Mehmet Esen, yönetimindeki aracın direksiyon kontrolünü yitirdi. Karşı şeride geçen otomobil, 58 yaşındaki Ali Zorba yönetimindeki araçla karşılıklı çarpıştı. Bu sırada Bodrum yönüne giden, Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi de olmak üzere birçok projenin sanat yönetmeni 44 yaşındaki Ersin Kutluhan yönetimindeki motosiklette, önünde kazaya karışan Zorba'nın otomobiline arkadan çarptı. Otomobilde sıkışan Mehmet Esen ile motosikletten yola savrulup 15 metre sürüklenen Kutluhan, kazada hafif yaralandı. Otomobilde sıkışan Esen, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Bodrum Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Mehmet Esen, hastanede hayatını kaybetti.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Ali Zorba, "Normal süratle seyrederken Bodrum'a gidiyorduk. Karşıdan gelen ve konvoy içinde olan otomobil birden şerit değiştirip, benim üstüme geldi karşılıklı çarpıştık. Nasıl çıktığını anlayamadım, hala olayın şoku içindeyim" dedi.

Kazada yaralanan Kutluhan ise, "Burada yol çok dar.Tek şerit halinde iki yönde de konvoy vardı. Karşı istikametten gelen araç birden bizi geldiğimiz şeride geçti ve önümdeki araba ile kafa kafaya çarpıştı. Sürücü ya uyudu ya direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ben de motosiklet ile önümdeki araca çarptım ve düştüm. Allah'tan kaskım ve korumalıklarım vardı kazayı hafif sıyrıklarla atlattım" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler