MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asena Atalay gitti, Chloe Loughnan geldi

Asena Atalay'ın sunduğu 'D Magazin' programının yeni sunucusu artık Chloe Loughnan olacak.

Milli futbolcu Caner Erkin'in bir dönem magazin gündemden düşmeyen eski eşi Asena Atalay, sunduğu magazin programını Chloe Loughnan'a bıraktı. Asena Atalay hastalanınca yerine Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan geldi.

24 yaşındaki İrlandalı güzel model Chloe, "Türkçemi çok ilerlettim. Magazine meraklıyım. Kim ne yapıyor bilirim" ifadelerini kullnadı.
-
CHLOE LOUGHNAN KİMDİR?

1992 yılında dünyaya gelen Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir mankendir. Mankenliğin yanında oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

2014'te ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile nikah masasına oturarak Türkiye'de uzun seneler geçireceğinin sinyallerini veren Loughnan aynı zamanda eşinin kliplerinde de rol alarak kamera karşısında ne kadar iddialı olduğunu gösretmektedir.

İrlanda'da üniversite eğitimine devam ederken Paris'te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris'e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Daha sonra gezmek için geldiği İstanbul'da Serdar Ortaç ile tanıştı. Yaşadığı ilişkiniden sonra İstanbul'da kalmaya kararı alan Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyer basamaklarını tırmanmaya devam etmiştir. Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliğide yapmıştır.

Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan bir süre önce ATV'de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak karakterine hayat vermiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler