MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asena Erkin: 'Çıplak geldik çıplak gideceğiz'

Caner ve Asena Erkin çiftinin boşanacağı iddiaları uzun bir süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Çift önceki gün verdikleri bir kararla boşanma sürecini başlattı. İkilinin bu kararı sonrası herkes ilk olarak kimin konuşacağını beklerken, Asena Erkin konuyla ilgili açıklamayı yapan ilk isim oldu.

Makaron'a konuşan Asena, "Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim… Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım. Adam Fenerbahçe'de oynuyor. Benim de işle ilgili yurt dışına gidip orada bir şey yapmam gerekiyor. Olmuyor, adama uymam gerekiyor. Normal bir Türk kadını ne yapar? Yediğin önünde, yemediğin arkanda. Oturursun… Nasılsa kocan çalışıyor. Ama ben daha 25 yaşındayım. Hedeflerim var. Bir insanı sevmezsem, onun karakterli bir adam olduğunu düşünmezsem ondan 10 tane çocuğum olsun kimse beni onunla aynı masaya oturtamaz.

Parayla pulla alakam sıfır. Paranın içinde olup da bunu söylemek evet çok kolay. Belki parayla alakam olmadığı için, manevi duygularımın ağır basmasından dolayı Caner'le birbirimize düşkünlüğümüz var" açıklamalarında bulundu.

FB'li futbolcu Caner Erkin'den boşanma kararı alan Asena Erkin: "Ucunda ölüm yok. İkimiz de bu durumla dalga geçiyoruz. Caner'i arıyorum, 'Kiminle konuşuyorsun, hesap ver' diye espri yapıyorum. Gülerek 'Sen kafayı yemişsin' diyor"

Boşanma kararı almak zor oldu mu?
Hayat bize ne getirirse yaşıyoruz. Bunun ucunda ölüm yok sonuçta. Ne için zor, kim için zor! Haberim yok biri mi vefat etti. Hayata bakış açım diğer insanlardan farklı. İstediklerim, beni mutlu eden şeyler farklı. Yerimde olmak isteyen milyon tane kadın olabilir. Ama bu hayattan beklentilerimi iyi biliyorum, analiz ediyorum. Hiçbir zaman bir dramanın içinde değilim, olmadım. Gayet mutlu, mesut bir insanım. Hiçbir sıkıntı yok.

Eşinize karşı bir kırgınlığınız var mı?
Şöyle söyleyeyim; Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem. Abim, babam, sevgilim. Sadece Çınar'ın babası olduğu için hayatımda olacak birisi değil. Ben de onun ailesiyim. Bir insanı sevmezsem, onun karakterli düzgün bir adam olduğunu düşünmezsem ondan 10 tane çocuğum olsun kimse beni onunla aynı masaya oturtamaz. Benim kafam çok farklı. Farklı hedeflerim var.

Hedefiniz ne?
Asena olmak istiyorum. Bunun ünle şöhretle alakası yok. Mesela bir örnek; adam Fenerbahçe'de oynuyor. Benim de işle ilgili yurt dışına gidip orada bir şey yapmam gerekiyor. Olmuyor, adama uymam gerekiyor. Normal bir Türk kadını ne yapar? Yediğin önünde, yemediğin arkanda oturursun. Nasılsa kocan çalışıyor. Ama ben daha 25 yaşındayım. Hedeflerim var. Hayatımın kodlanış amacını araştırıp, çözüp bu dünyadan öyle gideceğim.

Caner Erkin bu boşanma kararından nasıl etkilendi?
İkimizde dalga geçiyoruz. Caner'i arıyorum, başkasıyla telefonla konuşuyor. "Kiminle konuşuyorsun, hemen hesap ver" diye espri yapıyorum. Gülerek "Sen kafayı yemişsin" diyor. Bizim olaylara bakışımız normalden farklı. Herkes bizden kötü bir ayrılık bekliyor. "Yarın öbür gün Asena televizyon programına çıkıp, Allah bilir neler anlatacak" diye düşünenler de vardır.

Eşinizi o kadar çok övdünüz ki çirkin bir laf edeceğinizi sanmam…
Caner, ağzımdan çirkin kelimesinin ç'si çıkacak bir adam değil. Olsaydı hayatında kalmazdım. 7 senedir birlikteyiz. Niye kalayım. Çirkin şeyler düşündüğüm bir adamla neden zaman geçireyim. O da benimle ilgili aynı şekilde düşünen bir insan.

Boşanmanızda hakkınızda çıkan dedikodular, iddialar etkili oldu mu?
Bunlar bizi sıfır etkiledi. Yazılanlara inanın gülüp geçtik, geçiyoruz. Hatta bu boşanma haberleri çıkınca Caner, "Instagram'dan bir yazı mı paylaşsak?" diye sordu. Haberler "Caner Asena'dan ayrılıyor, boşanma davasını Caner açtı" diye yazıldığı için beni korumak istiyor. Buna gerek olmadığını söyledim. Davayı o açtı, ben açtım diye bir şey yok. Oturduk bir karar aldık, avukatlar açtı.

Sizin bu sözlerinizi okuyup "Rahat battı" diyenler olacaktır…
Derler ama herkesin mutlu olduğu şeyler farklıdır. Para ve pulla alakam sıfır. Paranın içinde olup da bunu söylemek evet, çok kolay. Ama benim parayla şimdiye kadar hiç işim olmadı. Bundan sonra da olmaz. Belki de parayla alakam olmadığı için bu kadar manevi duygularımın ağır basmasından dolayı Caner'le birbirimize düşkünlüğümüz var. Dünya malıyla alakam yok. Çıplak geldik, çıplak gideceğiz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler